header_tennis

Ontspanning door inspanning

Meer foto's >

Lekker sporten op vakantiepark Leukermeer

Wat is er leuker dan lekker sportief bezig zijn? Op ons vakantiepark kunt u zich heerlijk uitleven, zowel op als buiten het water. Wilt u op vakantie lekker doorgaan met fitness of het een keer uitproberen: wij bieden een uitgebreide fitnessruimte met professionele begeleiding. Verder biedt Vakantiepark Leukermeer nog veel meer voorzieningen o.a. voor tennisliefhebbers, mountainbikers, skaters en skelteraars. Actie genoeg dus, op vakantie in de Limburgse Maasduinen! Daarom een kleine greep uit de mogelijkheden!
_0028_fitness

Fitness

Fitnessliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Vakantiepark Leukermeer. U kunt tijdens uw vakantie lekker door blijven sporten in de gloednieuwe fitnessclub More2Bfit, onder toezicht van deskundige instructeurs. Ook kunt u een lesje bodyshape, step, zumba of aerobic bijwonen. Fit blijven wordt fun tijdens de vakantie!
_0000_tennis_kopie

Tennis

Wie een balletje wil slaan kan terecht op een van onze all season-tennisbanen. Rackets en tennisballen zijn bij ons te huur.
leukermeer_18-06-05_030

Beachvolleybal / Voetbal

Balletje trappen of balletje slaan? Op het voetbalveld en Beachvolleybalveld kun je je uitleven!
vissen

Vissen

Als ze me missen....... dan zit ik heerlijk aan de waterkant van het Leukermeer te vissen.
jeu-de-boules-by-pixelio_de-600x4001

Jeu de Boules

Een super gezellig en heel sociaal spel om te spelen met heel de camping! Het is geschikt voor alle leeftijden. Op Vakantiepark Leukermeer bevindt zich een Jeu de Boules baan. Of ga lekker spelen op het strand! Heerlijk genieten van een zonnetje & gezelligheid!

Speedminton_20strandactiviteiten

Badminton

Lekker op het strand of op het volleybalveld! Lekker een potje met vrienden en familie of doe mee aan het spannende toernooi. Wie wordt de Badminton Kampioen?

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB