foto_zwemmen

Spetterende waterpret

Meer foto's >

Zwemmen in het zwembad of het Leukermeer?

Aan u de keuze. Wat is er lekkerder dan zwemmen op een warme zomerdag? Vakantiepark Leukermeer biedt driedubbel zwemplezier: een overdekt zwembad, een zwembad buiten én natuurlijk het Leukermeer zelf. Daar kunt u genieten van het strand en een verkoelende duik. Kinderen kunnen lekker spelen in het zand en het water. En de vraag is natuurlijk: wie zwemt er het snelst naar het eiland?

Zwembad

In het binnenbad (milieuverantwoord verwarmd!) kunt u baantjes trekken maar ook lekker ontspannen. Maar in ons zwembad buiten kunt u natuurlijk ook terecht voor een verfrissende duik.
IMG_0213_2

Zwemmen in het Leukermeer

Zwemmen in een echt meer, da’s pas spetterende waterpret! Op Vakantiepark Leukermeer, mét een eigen strand en jachthaven, waan je je op een plek veel zuidelijker dan Limburg. Lekker luieren op het strand, een duik nemen in het frisse water of genieten van onze watersportactiviteiten: wakeboarden bijvoorbeeld, waterskieën en banaanvaren. U mag kiezen!
_0037_binnenbad

Prachtig overdekt zwembad

Lekker zwemmen en relaxen kunt u in het luxe binnenbad van Vakantiepark Leukermeer, compleet met massagebad, massagestralen, kinderbad, waterval en fontein. De ruimte en het water zelf zijn verwarmd door zonne-energie en warmte uit de bodem. Helemaal verantwoord dus!
_0029_buitenbad

Buitenbad

Buiten zwemmen kan in het Leukermeer, maar natuurlijk ook in ons buitenbad.

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB