timthumb

Lekker eten & drinken aan het water!

Meer foto's >

Heerlijk eten & drinken in ons restaurant of café

Lekker eten en drinken hoort bij een mooie vakantie. Daarom biedt Vakantiepark Leukermeer een gezellig familierestaurant en een prachtig loungeterras met uitzicht op het water. Even snel wat snacken is ook mogelijk, en natuurlijk ontbreekt een gezellig café niet. Op vakantie mag het immers laat worden...
timthumb

Brasserie Leukermeer

Het gezellige café-restaurant op Vakantiepark Leukermeer met een terras aan het water. In onze gezellige beachclub kunt u met het hele gezin heerlijk eten voor weinig geld. Op het terras – met uitzicht op het water – is het ook gezellig eten en drinken, terwijl u geniet van de zon. Bekijk ook de website van Beachclub Leukermeer!
beachclub

Café Brasserie Leukermeer

Kom feesten in onze Beachclub! U kunt er niet alleen lekker eten, maar ook lekker aan de bar hangen. Tijdens het hoogseizoen zijn er veel activiteiten en is er elke week live-muziek. Gezelligheid verzekerd!
1002924_1431036983782491_1605026711_n

Snackbar Leukermeer

Van een patatje met tot een lekker ijsje; in onze gezellige snackbar is het allemaal te krijgen. Voor de betere snack kunt u dus ook terecht op Vakantiepark Leukermeer.

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB