Aanvraag ligplaats in de jachthaven

Wilt u een vaste ligplaats in onze jachthaven of meer informatie over de ligplaatsen? Vult u dan onderstaand formulier in.

Uw e-mail: *
Aanhef:
Initialen:
Achternaam: *
Adres en huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Telefoonnummer:
Naam boot:
Merk en type boot:
Lengte (incl. davits/bijboot):
Breedte:
Diepgang:

Gegevens ligplaats

Kies een plaats:
Maak uw keuze:

 

Uw boot mee op vakantie!

Onze ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

Passanten en vaste ligplaatsen:

U bent van harte welkom met uw eigen boot.

Prijslijst vaste havenplaatsen

Camping- en chaletgasten:

Neem uw boot mee op vakantie, vanaf € 6,50 per dag.

Blauwe Vlag

De jachthaven en het strand van Leukermeer zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag staat voor schoon, hygienisch en veilig (zwem)water. U en uw kinderen kunnen onbezorgd zwemmen.

Vaarroute

Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug links door het Leukermeer op.

Jachthaven Leukermeer

Jachthaven Leukermeer aan de Maas in Well is voorzien van nieuwe ruime en verlichte steigers voor schepen tot wel 20 meter. De ligplaatsen zijn breed en er is met ruime uitvaarwater rekening gehouden zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd. De brede steigers zijn voorzien van stroom- en waterpunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld waardoor het water gegarandeerd vers blijft.

WIFI is uiteraard mogelijk en boten kunnen ’s winters in de haven blijven liggen.

Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van alle luxe faciliteiten die de jachthaven te bieden heeft, zoals schone en moderne sanitair gebouwen inclusief gratis douches, overdekt zwembad, restaurant, fitnessclub, tennisbaan, stranden, supermarkt, Beach club, kinderanimatie en nog véél meer.