1. Camping in Limburg
  2. Gelegen aan het water
  3. Eigen jachthaven

Mooie camping aan het water in Nederland

Bent u op zoek naar en camping aan het water in Nederland? En houdt u van gezelligheid, plezier en vermaak tijdens uw vakantie? Dan is Vakantiepark Leukermeer de plek die u zoekt. Met verschillende uitstekende voorzieningen en faciliteiten op de camping zal het u nergens aan ontbreken!

 
Zoek & boek
 

Met uw boot naar de camping aan het water in Nederland

Nog een heel groot voordeel voor de botenbezitters onder u: Vakantiepark Leukermeer heeft een uitgebreide jachthaven waar u tijdens uw vakantie aan kunt meren met uw boot. Vanaf uw ligplaats in de jachthaven vaart u zo de Maas op. U kunt op uw gemak de Limburgse wateren verkennen om vervolgens weer lekker uit te kunnen rusten op onze camping aan het water in Nederland. De nieuwe aanlegsteigers zijn geschikt voor boten tot wel 20 meter lang. Daarnaast zijn de steigers voorzien van stroom- en waterpunten. En wilt u uw boot laten "overwinteren" op onze camping aan het water? Dan kunt u hem gerust in de haven laten liggen tijdens de wintermaanden!

Een schone en veilige aanlegplaats

De jachthaven en het strand van Vakantiepark Leukermeer zijn onderscheiden met een blauwe vlag. Dat betekent dat het zwemwater schoon, hygiënisch en veilig zwemwater is. U kunt hier dus gerust heerlijk zwemmen. 

 

Kamperen op Vakantiepark Leukermeer

Op de camping kunt u kiezen uit Comfortplaatsen en Camperplaatsen. De Comfortplaatsen zijn ongeveer 100 m² groot. Daarnaast beschikken ze over een antenne aansluiting en 10 Ampère stroomvoorziening. Ook hebben ze een CAI-, water- en afvoeraansluiting. Er is op de camping overal draadloos internet aanwezig, dus u kan altijd verbonden blijven met het internet. Daarnaast mag u uiteraard gebruik maken van alle voorzieningen op de camping.

Mooie camperplaatsen

Ook beschikt onze camping aan het water in Nederland over mooie camperplaatsen. De camperplaatsen beschikken over een verharde ondergrond en hebben een 16 Ampère elektriciteitsaansluiting. En ook op de Camperplaatsen mag je gebruik maken van alle top-voorzieningen op de camping.

Luxe huuraccommodaties

Een echte 5 sterren camping beschikt natuurlijk over luxe huuraccommodaties. Daarom kunt u op Vakantiepark Leukermeer de mooiste lodges en chalets huren. Bijvoorbeeld de luxe Beachlodge Haven. Deze luxe lodge kijkt uit over de jachthaven van het Leukermeer. Neem ook eens een kijkje bij de Beachlodge Eiland. Deze luxe vakantiewoning beschikt over alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf.

 
Boek nu onze camping aan een meer!
 

De schoonheid van Limburg

Wanneer u tijdens uw vakantie op ons park even toe bent aan ontspanning en rust, is het ontdekken van de natuur dat zeker waard. Limburg heeft namelijk tal van mooie natuurgebieden waar uitstekend gewandeld en gefietst kan worden. Nationaal Park De Maasduinen is daar een voorbeeld van. Het natuurgebied zit vol met vennen, bossen, stuifduinen en heide. De wandel- en fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes van het natuurgebied en staat u keer op keer versteld van de schoonheid van de natuur. Bezoek ook zeker eens het bezoekerscentrum. Hier vindt u uitgebreide informatie over het gebied en hoe het is ontstaan. Wij raden dit zeker aan! 

Benieuwd naar alle natuurgebieden die wij aanraden tijdens uw vakantie op onze camping aan het water? Bekijk hier onze tips.