1. Accomodatie aan het water
  2. Aquapark
  3. Binnen- en buitenzwembad

Camping Limburg aan het water

Vakantiepark Leukermeer is dé camping Limburg aan het water bij uitstek. Met allerlei wateractiviteiten en water voorzieningen weet u zeker dat u een heerlijke, natte vakantie gaat hebben. Benieuwd wat er allemaal voor waterplezier te beleven is? Leest u dan verder.

Boek nu onze camping aan het water!

Camping Limburg aan het water: watersporten

Misschien wel de grootste water trekpleister van vakantiepark Leukermeer in Noord-Limburg is de mogelijkheid tot verschillende watersporten. Het Leukermeer beschikt namelijk over alle mogelijkheden om u in uw watersport-wensen te voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van surfen? Of kanovaren? Heerlijk rustig peddelend het water over. Ook kunnen er waterfietsen gehuurd worden EN kunt u een motorboot huren om het water met wat meer snelheid te ontdekken. Daarnaast kunt u ook:

  • Kajakken
  • Beach kanoën
  • Duo Kanoën

Kortom, uw vakantie in Limburg op vakantiepark Leukermeer leent zich uitstekend voor watersporten. Zodoende kan het park als echte camping Limburg aan het water bestempeld worden. Maar het is niet alleen het meer dat van waterpret voorziet.

Zwembaden op vakantiepark Leukermeer

Houdt u er niet van in natuurwater te zwemmen? Of is het te koud om een duik in het meer te nemen? Of heeft u gewoon zin om in een zwembad te liggen? Ook dan zit u op vakantiepark Leukermeer aan het juiste adres. Het park beschikt over een buitenzwembad, waar heerlijk gezwommen kan worden tijdens de warme zomerdagen. Ook beschikt camping Limburg aan het water over een binnenzwembad. Hier kan op de druilerige dagen een heerlijke duik genomen worden.

 

Leuke steden in de buurt

Natuurlijk kun je heel veel plezier beleven op de camping. Maar ook in de buurt van de camping hoef je je absoluut niet te vervelen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Den Bosch. Deze mooie Brabantse stad heeft allerlei moois te bieden. Van een prachtige kathedraal tot een gezellige markt. Of ga naar Nijmegen, met zijn mooie waalkade. Zo zijn er nog veel meer mooie steden te noemen die je eigenlijk zou moeten bezoeken tijdens je vakantie op Vakantiepark Leukermeer. 

 

Boek nu uw vakantie

Heeft u na het zien van al deze watermogelijkheden ook zo'n zin om vakantie te komen vieren op camping Limburg aan het water? Dat kan! Bekijk nu de mogelijkheden voor het huren van een accommodatie of een kampeerplaats, en kom genieten op Vakantiepark aan eht water Leukermeer!

 
Boek nu uw vakantie