Menu
Zoek & Boek

Camping aan een meer

De naam verraadt het al, camping Leukermeer ligt aan een meer. Het Leukermeer biedt alles wat een warme vakantiedag nodig heeft! Ontspanning, verkoeling en vermaak. Niemand zal zich vervelen langs de waterkant. In juli en augustus ligt het Aquapark op het strand wat zowel bij actieve deelnemers als bij kijkers voor veel plezier zorgt!

Verblijft u op de leukste camping aan een meer?

Om bij te komen van een drukke stranddag zijn er prachtige accommodaties en ruime kampeerplaatsen te huur. Geheel naar eigen wensen kunt u verblijven op camping Leukermeer. Viert u ook de vakantie in Noord-Limburg?

Boek nu onze camping aan een meer!

Watersportcamping

Op het Leukermeer kunnen allerlei coole watersporten gedaan worden. Camping Leukermeer is daarom ook een echte watersportcamping. Zo kunt u verschillende bootjes huren. Heerlijk varen over het water is voor iedereen genieten. U kunt ook kanoën of kajakken, maar ook surfen behoort tot de mogelijkheden. U zult zich dus nooit vervelen!

Camping met Jachthaven

Wist u dat Camping Leukermeer ook een jachthaven heeft? Hier kunt u uw boot stallen terwijl u heerlijk van uw vakantie geniet. De jachthaven beschikt over ruime ligplaatsen en biedt luxe stroom- en watervoorzieningen. Als u een plekje in de jachthaven reserveert, kunt u uiteraard ook gewoon gebruik maken van de camping voorzieningen. Heerlijk toch?

Huuraccommodaties aan het meer

Op Vakantiepark Leukermeer kunt u ook huuraccommodaties aan het Leukermeer huren. Deze accommodaties zijn recentelijk geplaatst en hebben dus een frisse uitstraling. Daarnaast zijn ze voorzien van alle gemakken om uw vakantie op onze camping aan een meer onvergetelijk te maken. 

Huur de Beachlodge Haven

De Beachlodge Haven is een zeer luxe huuraccommodatie op Vakantiepark Leukermeer. Hij beschikt over alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Hij heeft een volledig ingerichte keuken, een gezellige zithoek met uitzicht op het strand en de haven en een luxe badkamer met toilet. Dit is dé plek voor uw vakantie aan een meer.

Beachlodge Eiland

Net als de Beachlodge Haven is de Beachlodge Eiland volledig ingericht. Als u de Beachlodge Eiland huurt, dan huurt u een luxe vakantiewoning die volledig is ingericht en dus voldoet aan al uw vakantiewensen. Bekijk snel of hij nog vrij is voor uw gewenste vakantieperiode!

 

Camping aan een meer

ANWB