Menu
Zoek & Boek

Camping aan een meer

De naam verraadt het al, camping Leukermeer ligt aan een meer. Het Leukermeer biedt alles wat een warme vakantiedag nodig heeft! Ontspanning, verkoeling en vermaak. Niemand zal zich vervelen langs de waterkant. In juli en augustus ligt het Aquapark op het strand wat zowel bij actieve deelnemers als bij kijkers voor veel plezier zorgt!

Verblijft u op de leukste camping aan een meer?

Om bij te komen van een drukke stranddag zijn er prachtige accommodaties en ruime kampeerplaatsen te huur. Geheel naar eigen wensen kunt u verblijven op camping Leukermeer. Viert u ook de vakantie in Noord-Limburg?

Boek nu onze camping aan een meer!

Watersportcamping

Op het Leukermeer kunnen allerlei coole watersporten gedaan worden. Camping Leukermeer is daaromk ook een echte watersportcamping. Zo kunt u verschillende bootjes huren. Heerlijk varen over het water is voor iedereen genieten. U kunt ook kanoën of kajakken, maar ook surfen behoort tot de mogelijkheden. U zult zich dus nooit vervelen!

Camping met Jachthaven

Wist u dat Camping Leukermeer ook een jachthaven heeft? Hier kunt u uw boot stallen terwijl u heerlijk van uw vakantie geniet. De jachthaven beschikt over ruime ligplaatsenen biedt luxe stroom- en watervoorzieningen. Als u een plekje in d jachthaven reserveerd, kunt u uiteraard ook gewoon gebruik maken van de camping voorzieningen. Heerlijk toch?

 

Camping aan een meer

ANWB