Menu
Zoek & Boek

Camping Limburg 2019

We zijn 2018 nog niet uit, maar er is een grote kans dat u alweer op zoek bent naar een camping in Limburg voor 2019. En wij denken dat u bij Vakantiepark Leukermeer de juiste camping heeft gevonden. Want dit vakantiepark staat namelijk bol van de leuke activiteiten en goede faciliteiten!

Veel te doen op Vakantiepark Leukermeer

Er is heel veel te doen op Vakantiepark Leukermeer. Want, zoals de naam al doet vermoeden, ligt het park aan het Leukermeer. Dit meer zorgt naast veel zwemplezier ook voor de nodige uitdagende watersportactiviteiten. U kan er zeilen, surfen, kanoën en waterfietsen. En voor de echte waaghalzen is er zelfs een waterskie en wakeboard school. En als u niet zo van de extreme sporten bent, dan kunt u ook een sloep huren. Zo is er voor iedereen wat leuks te doen op het Leukermeer.

Wat heeft de camping in Limburg in 2019 nog meer te bieden?

Genoeg! Want naast het Leukermeer beschikt het vakantiepark ook over een binnen- én een buitenzwembad. Zo kun je ongeacht het weer altijd lekker zwemmen. De kinderen kunnen heerlijk in de speeltuin spelen terwijl u lekker relaxt in de Beachclub van het park. En hebben de kinderen geen zin om in de speeltuin te spelen, dan kunnen ze meedoen aan een van de leuke activiteiten van het animatieteam. Hier wordt bijvoorbeeld theater gemaakt, een playbackshow opgevoerd, bingo gespeeld of lekker gedanst tijdens de kinderdisco. En aan het eind van de dag kun je heerlijk douchen in een van de goedverzorgde, schone sanitairgebouwen.

 

Wat is er in de omgeving te doen?

Ook de omgeving van het vakantiepark biedt voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Zo staat u voor u het weet in de prachtige kasteeltuinen van Arcen. En ook Toverland Sevenum ligt op steenworp afstand van het Vakantiepark. En voor de golfers kan er een balletje geslagen worden op Golfbaan Bleijenbeek. Dus ook een dagje buiten Vakantiepark Leukermeer is heel erg de moeite waard!

Is dit uw camping in Limburg voor 2019?

Zoals u kunt zien heeft Vakantiepark Leukermeer een heleboel te bieden. Maar dit is nog niet alles. Neem gerust nog een kijkje op de website om alle activiteiten en faciliteiten te zien. Bent u overtuigd? Dan zien we u graag terug op deze mooie camping in Limburg in 2019!

Boek nu uw Cmaping in Limburg voor 2019