Menu
Zoek & Boek

Camping Limburg aan het water

Vakantiepark Leukermeer is dé camping Limburg aan het water bij uitstek. Met allerlei wateractiviteiten en water voorzieningen weet u zeker dat u een heerlijke, natte vakantie gaat hebben. Benieuwd wat er allemaal voor waterplezier te beleven is? Leest u dan verder.

Camping Limburg aan het water: watersporten

Misschien wel de grootste water trekpleister van vakantiepark Leukermeer is de mogelijkheid tot verschillende watersporten. Het Leukermeer beschikt namelijk over alle mogelijkheden om u in uw watersport-wensen te voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van surfen? Of kanovaren? Heerlijk rustig peddelend het water over. Ook kunnen er waterfietsen gehuurd worden EN kunt u een motorboot huren om het water met wat meer snelheid te ontdekken. Daarnaast kunt u ook:

  • Kajakken
  • Beach kanoën
  • Duo Kanoën

Kortom, het Leukermeer leent zich uitstekend voor watersporten. Zodoende kan het park als echte camping Limburg aan het water bestempeld worden. Maar het is niet alleen het meer dat van waterpret voorziet.

Aquapark leukermeer

Ook ontzetten leuk in het Leukermeer is het Aquapark. Dit opblaas waterpark is ideaal geschikt om lekker te rennen, springen, glijden, duiken en nog véél meer. Dit aquapark wordt in juli opgebouwd en biedt een heerlijk dagje speelplezier. Absoluut een bezoekje waard.

Camping Limburg aan het water

 

Camping Limburg aan het water zwembad

Zwembaden op vakantiepark Leukermeer

Houdt u er niet van in natuurwater te zwemmen? Of is het te koud om een duik in het meer te nemen? Of heeft u gewoon zin om in een zwembad te liggen? Ook dan zit u op vakantiepark Leukermeer aan het juiste adres. Het park beschikt over een buitenzwembad, waar heerlijk gezwommen kan worden tijdens de warme zomerdagen. Ook beschikt camping Limburg aan het water over een binnenzwembad. Hier kan op de druilerige dagen een heerlijke duik genomen worden.

Boek nu uw vakantie

Heeft u na het zien van al deze watermogelijkheden ook zo'n zin om vakantie te komen vieren op camping Limburg aan het water? Dat kan! Bekijk nu de mogelijkheden voor het huren van een accommodatie of een kampeerplaats, en kom genieten op Vakantiepark aan eht water Leukermeer!

Boek nu uw vakantie

ANWB