Eten en drinken

Vakantie is vaak pas écht vakantie als u eens niet zelf hoeft te koken en u lekker kunt laten verwennen... Dat is natuurlijk géén probleem bij Vakantiepark Leukermeer. Kom genieten van een verkoelend drankje, heerlijk hapje of uitgebreid drie-gangen diner... Beachclub Leukermeer met terras aan het water is daarvoor de perfecte gelegenheid.

Ook kunt u gezellig bijpraten in het café, genieten van live-muziek of lekker frietjes halen in de snackbar. Kortom, we houden ervan om u lekker in de watten te leggen. 

Beachclub Leukermeer is een bruisend middelpunt aan het Leukermeer, waar u met het hele gezin heerlijk kunt eten voor een aangename prijs. Het vakantiegevoel dat u heeft vanaf het terras, met uitzicht over het water... is eigenlijk onbetaalbaar. 

Bekijk ook de facebookpagina van Beachclub Leukermeer!

Terras aan het water

Geniet van een heerlijk hapje en drankje op het terras, terwijl u uitkijkt over het water... Puur genieten!

Discotheek

Kom feesten in ons Swingcafé Subway onder het restaurant, in het hoogseizoen iedere dag geopend!

Snackbar

Heeft u zin in een patatje met of een lekker ijsje; in onze gezellige snackbar is het allemaal te krijgen.

Beachclub Leukermeer

Lekker eten en drinken hoort bij een mooie vakantie. Daarom biedt Vakantiepark Leukermeer een gezellig restaurant en een prachtig loungeterras met uitzicht op het water.

Even snel wat snacken is ook mogelijk, en natuurlijk ontbreekt een gezellig café niet. Op vakantie mag het immers laat worden...

SPECIAL MILKSHAKE bij Beachclub Leukermeer

Aardbei of chocolade voor maar € 3,50

Hmmmmmmmmmm..

Café

Bij Beachclub Leukermeer kunt u niet alleen overheerlijk eten, maar ook lekker een praatje maken aan de bar... We zien u graag, gezellig!

Faciliteiten

Faciliteiten

Onze uitgebreide faciliteiten

Zoek en boek

Uw eigen chalet?

Uw eigen stekje op Vakantiepark Leukermeer?

Te koop!

Voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van wat de Maasduinen, Limburg en Vakantiepark Leukermeer te bieden hebben.

Brochure aanvragen of downloaden

 

Downloaden >
Aanvragen >