Uitgaan

Wilt u genieten van een drankje in het café, dansen, meezingen, potje biljarten of darten... Dat kan bij Vakantiepark Leukermeer! Voor een avondje goed stappen hoeft u dus het vakantiepark helemaal niet af. Lekker makkelijk gewoon weer lopend naar 'huis'.

In de discotheek Subway is tijdens de vakanties bijna elke avond wat te doen voor jong en oud. Ook in Beachclub Leukermeer is het vaak feest. Kom lekker dansen, ontspannen, eten, drinken en zingen! Door de goede isolatie heeft u hier geen geluidsoverlast van, hoe gezellig er binnen ook gefeest wordt.

Ontdek op deze pagina wat er allemaal te doen is en bekijk de activiteitenkalender.

Discotheek

Kom feesten in ons Swingcafé Subway onder het restaurant, in het hoogseizoen iedere dag geopend!

Live muziek

Veel muziek met populaire artiesten.

Kinderdisco

We maken er een feestje van! Kom je ook lekker springen en swingen in de kinderdisco? Leer de leukste dansjes en doe mee met de mini Playbackshow.

Biljart of darten

Komt u ook een potje biljarten of darten in ons café? Gezellig!

Café

Bij Beachclub Leukermeer kunt u niet alleen overheerlijk eten, maar ook lekker een praatje maken aan de bar... We zien u graag, gezellig!

Beachclub Leukermeer

Lekker eten en drinken hoort bij een mooie vakantie. Daarom biedt Vakantiepark Leukermeer een gezellig restaurant en een prachtig loungeterras met uitzicht op het water.

Even snel wat snacken is ook mogelijk, en natuurlijk ontbreekt een gezellig café niet. Op vakantie mag het immers laat worden...

Faciliteiten

Faciliteiten

Onze uitgebreide faciliteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zoek en boek