Menu
Zoek & Boek

Herfstvakantie op Leukermeer

Herfstvakantie 2019 op Vakantiepark Leukermeer

Ook in 2019 kunt uw herfstvakantie o0p Vakantiepark Leukermeer doorbrengen. Van 12 t/m 20 oktober kunt u verblijven op ons park en genieten van alle faciliteiten. U kunt zwemmen in het zwembad, varen over het Leukermeer en genieten van een leuk animatieprogramma. En natuurlijk kunt u heerlijk tot rust komen en lekker uitwaaien op de camping. 

Kamperen of huren in de herfstvakantie

In de herfstvakantie kunt u kamperen of huren op Vakantiepark Leukermeer. U kampeert al vanaf € 202,20 voor een week, en u huurt een accommodatie vanaf € 335,80 voor een week. Dat betekent dat u voor weinig geld heerlijk vakantie kunt vieren in de herfst op Vakantiepark Leukermeer.

Leuke activiteiten in de herfstvakantie

Ook zijn er weer heel veel leuke activiteiten te ondernemen in de herfstvakantie. Zo kunt u midgetgolven, springen op het springkussen, lekker skelteren en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid lekker te zwemmen in het zwembad. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen tijdens de herfstvakantie.

Jachthaven gebruiken in de herfstvakantie

Ook in de herfstvakantie kunt u gebruik maken van de jachthaven van Leukermeer. U kunt hier uw boot aanleggen en heerlijk genieten van het vakantiepark. Of u kunt er voor kiezen een vaste aanlegplaats te huren. Als u dat doet, verzekerd u uzelf van een mooi plekje in de jachthaven, van waaruit u altijd mooie boodtochten over de Maas kunt ondernemen. Bekijk nu de tarieven voor een vaste aanlegplaats.

 

ANWB