1. Privé jachthaven
  2. Aan het water
  3. Prachtige omgeving

Herfstvakantie op Vakantiepark Leukermeer

Ook uw herfstvakantie kunt u op Vakantiepark Leukermeer doorbrengen. Van 15 t/m 31 oktober kunt u verblijven op ons park en genieten van alle faciliteiten. U kunt zwemmen in het zwembad, varen over het Leukermeer en genieten van een leuk animatieprogramma. En natuurlijk kunt u heerlijk tot rust komen en lekker uitwaaien op de camping. Kom in de herfstvakantie kamperen of een accomodatie huren op Vakantiepark Leukermeer.

 

Leuke activiteiten in de herfstvakantie

Ook zijn er weer heel veel leuke activiteiten te ondernemen in de herfstvakantie. Zo kunt u midgetgolven, springen op het springkussen, lekker skelteren en nog veel meer. Ook is er de mogelijkheid lekker te zwemmen in het zwembad. Kortom, u hoeft zich niet te vervelen tijdens de herfstvakantie.

Herfstvakantie boeken

Even lekker uitwaaien in de Herfstvakantie? Op Vakantiepark Leukermeer is ook tijdens de herfstvakantie een riant aanbod voor jong én oud! Een frisse neus halen langs het water of in de prachtige natuurgebieden gelegen aan Vakantiepark Leukermeer? Samen zwemmen in het binnenzwembad of genieten hoe uw kinderen of kleinkinderen zich kostelijk vermaken bij de animatie? Geniet samen met familie en vrienden van herfstvakantie in Limburg in éen van de prachtige accommodaties of kom lekker kamperen.

Een heerlijke kampeerweek in september of oktober?

Herfst: even lekker uitwaaien

Te veel redenen waarom u deze herfst gezellig naar Vakantie Leukermeer moet komen:

Jachthaven gebruiken in de herfstvakantie

Ook in de herfstvakantie kunt u gebruik maken van de jachthaven van Leukermeer. U kunt hier uw boot aanleggen en heerlijk genieten van het vakantiepark. Of u kunt er voor kiezen een vaste aanlegplaats te huren. Als u dat doet, verzekerd u uzelf van een mooi plekje in de jachthaven, van waaruit u altijd mooie boottochten over de Maas kunt ondernemen. 

Boek hier!
 
 
ACSI
ADAC
PINcamp