Menu
Zoek & Boek

Kamperen aan het water

Kamperen kunt u eigenlijk overal, maar kamperen aan het water niet! Op vakantiepark Leukermeer stapt u uit de caravan of tent en u kijkt direct uit over het water. De dag kan niet beter beginnen! Tel daar de vele faciliteiten bij op en er staat een geweldige vakantie voor de boeg.

Veel waterplezier op het Leukermeer

Het Leukermeer leent zich uitstekend voor waterpret. Allereerst kunt u er al voor kiezen om met de boot naar ons vakantiepark te komen. U kunt aanmeren in de jachthaven, en zo van een heerlijke vakantie op Vakantiepark Leukermeer genieten. En genieten kunt u. Met een spiksplinternieuw Aquapark, wakeboardlessen, varen op een banaan en heelrijk spelen op het strand is een vakantie op Vakantiepark Leukermeer dé camping aan het water. 

Luxe kamperen aan het water

Gaat u kamperen in Limburg, dan heeft u de keuze uit een kampeerplaats of een comfortplaats. Beide type plaatsen zijn circa 100m2, geschikt voor 4 personen en beschikken over een centrale antenne en 10 Ampère stroomvoorziening. Onze luxe sanitaire voorzieningen zijn gratis, schoon en altijd tiptop in orde.

Voordelig kamperen met onze kampeerarrangementen

 

Kamperen aan het water in Limburg

ANWB