Menu
Zoek & Boek

Keuzeformulier boeking kampeerplaats

Heeft u een boeking met een verblijf binnen de periode 6 april tot 1 juni op een kampeerplaats, bij Vakantiepark Leukermeer? Vul dan het formulier op deze pagina in en geef uw keuze aan. U heeft 3 opties:

1. Omboeken

Ik wil graag omboeken naar een andere periode in 2020.

Vermeld dan duidelijk de gewenste periode waarnaar u wilt omboeken. Of geef aan dat u dit op een later tijdstip aan ons doorgeeft. Zorg dat u geen openstaand bedrag heeft op uw huidige boeking.

2. Annuleren

  • Wij brengen de annuleringskosten voor alle aankomsten in de maand april en mei omlaag naar 50% van het factuurbedrag. Zorg dat u geen openstaand bedrag heeft op uw huidige boeking.

  • Op reserveringen na 1 juni gelden de annuleringsvoorwaarden. 

2a:
Annuleren
zónder behoud van uw plaats in 2021

Uw tegoed (50% van het factuurbedrag) wordt op uw bankrekening teruggestort.

2b:
Annuleren mét behoud van uw plaats in 2021
 

Uw tegoed (50% van het factuurbedrag) wordt gebruikt voor de boeking van dezelfde plaats/ in dezelfde periode in 2021. U ontvangt dus nu geen geld terug.

3. Afwachten

Ik denk dat ik in mei weer kan komen.

U kunt het verdere verloop van de noodverordening afwachten. Afhankelijk van de duur van de beperkingen maakt u op een later moment van de plaats gebruik. 
Wij bekijken dan welke oplossing wij kunnen bieden voor de niet genoten dagen (bijvoorbeeld een verlenging van het arrangement, extra weken in een andere periode of verblijf in een andere accommodatie in 2020). 

ANWB