Menu
Zoek & Boek

Alle ervaringen

deel ook je ervaring

Kimberley Pot
11-02-2019
Wat een super camping! Het was echt geweldig! We hebben een heerlijke relax vakantie gehad,de animatie was dit jaar echt geweldig! Alles werd heel leuk georganiseerd door dit super leuke en enthousiaste team! Er was altijd wel iets te doen! Mijn kinderen hebben mee gedaan aan een toffe musical die werd georganiseerd,normaal zou mijn zoon van 17 nooit zo iets doen, maar de animatie heeft hem toch zover gekregen en hij vond het fantastisch! Heerlijk voor ons ook om even een avond met an tweetjes op het gezellige terras te zitten! Zelfs voor ons werden er leuke dingen georganiseerd, mijn man als vrijwilliger in de spooktocht en wij met de rest van het gezin natuurlijk mee lopen! Het was echt een top vakantie echt een aanrader! Zelfs als je niet een doen-er bent kun je hier heerlijk relaxen op het terras of in een van de bootjes! De bingo avonden waren ook toff! Werd super leuk gepresenteerd door de animatie! Hier word iedereen vrolijk van!
Kristina Koch
04-07-2019
Wat een geweldige vakantie hebben we hier gehad!! Een onwijs vriendelijke en fijne ontvangst. De gehele beleving was top! Er waren genoeg activiteiten om de hele dag bezig te blijven en het animatieteam was iedere keer enthousiast. Vooral de Western/cowboy dag was heel gezellig! Volgend jaar kom ik zeker terug : - )
Wendy van Mierlo
08-07-2019
Een heerlijke vakantie gehad. Wij verbleven in 1 van de mooie lodges die van werkelijk alle gemakken voorzien zijn. Het park ligt in een mooi natuurgebied direct aan het water. De kinderen hebben veel plezier gehad. Ook geeft dit park een veilig gevoel, kinderen kunnen veilig spelen. Er is van alles te doen op het park maar wil je een keer de omgeving verkennen dan is het leuk om het middels een tuk tuk te doen (tuk tuk maasduinen). Ook het Reindersmeer staat garant voor een heerlijke wandeling. Het is een mooi schoon park, keurig onderhouden en vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om iedereen een geslaagde vakantie te bezorgen. Petje af, wij komen zeker terug. Aanrader!!
ANWB