Menu
Zoek & Boek

Alle ervaringen

deel ook je ervaring

Carolien Janssen Janssen
09-08-2019
Al jaren op rij komen wij aan het einde van onze vaarvakantie in de jachthaven van het Leukermeer. Onze kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Zowel binnen of buiten zwemmen, de kidsclub, het crossbaantje, het springkussen, de gamehall, genoeg te doen voor de kids!
Prima verzorgd park met alle voorzieningen die je nodig hebt. Met daarbij de gezellige feestavonden maakt het plaatje compleet!!
Fam. Cornelissen
21-01-2020
Leuk park in een schitterende omgeving. Wat hebben we genoten van onze vakantie op het Leukermeer. Wat een mooi park in een evenzo mooie omgeving. Alles was eigenlijk mooi/leuk aan ons verblijf. We verbleven op een comfortplaats (bijna) direct aan het water, mooi uitzicht op de jachthaven waar ons bootje ook tussen lag. De dames op de receptie hebben ons vriendelijk te woord gestaan. Het animatieteam was top. Onze kids (tieners) hebben het er nu nog over. De vakantie voor volgend jaar is inmiddels al weer geboekt! Bedankt Leukermeer, het was TOP
Roy
21-01-2020
Afgelopen herfstvakantie zijn wij op Vakantiepark Leukermeer geweest. Het was voor ons een ontzettende leuke ervaring. Voor het eerst in een supermooie lodge op een erg leuk park. Vooral onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben zich goed vermaakt. Het zwembad, de animatie, het restaurant. Alles was leuk en al het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk!
ANWB