Op vakantie in 2022 bij Leukermeer in Limburg

Op Vakantiepark Leukermeer zult u ook in 2022 weer heerlijk kunnen genieten. Niet alleen van de mooie accommodaties, maar ook van de vele faciliteiten op het park. Tel daar de veelzijdige omgeving bij op, en u heeft een vakantie om nooit te vergeten.

Vakantiepark Leukermeer is de ideale vakantiebestemming

Als u een vakantie voor 2022 zoekt, dan wilt u dat dit een onvergetelijke vakantie wordt. Waarom zou u immers voor minder gaan? Daarom komt het goed uit dat u op onze website terecht bent gekomen. Want Vakantiepark Leukermeer is dé ideale vakantiebestemming voor 2022. Het is dicht bij huis, de kampeerplaatsen en accommodaties zijn uitstekend, er zijn heel veel goede faciliteiten en voorzieningen op het park aanwezig en er is genoeg te doen. Daardoor weten wij zeker: u gaat een heerlijke vakantie tegemoet in 2022!

Uw vakantie in 2022 in stijl doorbrengen

Laten we allereerst eens kijken naar de accommodaties op ons vakantiepark. We hebben een ruim aanbod aan verschillende accommodaties, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie bij zit. Zo hebben wij bijvoorbeeld een aantal prachtige, nieuwe beachlodges aan het water. Deze zijn in twee soorten te huren: de beachlodge eiland en de beachlodge haven. Dit zijn beiden luxe accommodaties, waarvan een met uitzicht op het eiland en een met uitzicht op de haven.

Genieten op het water

Ook kunt u een accommodatie op het water huren. De floating houses zijn drijvende vakantiewoningen voor 4 personen. De drijvende woningen zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een dakterras, airco, een sfeervolle gashaard en, uiteraard, prachtig uitzicht over het water. De accommodatie is natuurlijk ook volledig ingericht en klaar voor uw bezoek. 

Bekijk alle accommodaties

Kamperen in 2022

Ook als u wilt komen kamperen in 2022 is ons vakantiepark de plek waar u naartoe wilt. Op ons park zijn twee soorten kampeerplaats beschikbaar:

Beide plaatsen hebben een afvoeraansluiting, een wateraansluiting en een elektra aansluiting van 10 ampère. Het enige verschil is dat u op de autovrije kampeerplaats geen auto mag parkeren.

U hoeft zich niet te vervelen

Ook tijdens uw vakantie in 2022 hoeft u zich niet te vervelen. Onze topcamping in Nederland beschikt over verschillende topvoorzieningen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft al een mooie accommodatie of kampeerplaats uitgezocht, dus we gaan eens kijken wat er op ons park te doen is.

Plezier in het water

Een van de voordelen van ons vakantiepark is dat het aan het Leukermeer ligt. Deze grote recreatieplas biedt namelijk een heleboel watermogelijkheden. Zo kunt u uren plezier beleven op aquapark Leukermeer. Dit grote opblaas-speelparadijs is de ideale plek om lekker te klimmen, springen, glijden en duiken in het water!

Watersporten tijdens uw vakantie in 2022

Ook kunt u watersporten op Vakantiepark Leukermeer. Er zijn verschillende watersport artikelen te huren, zoals een motorboot en een waterfiets. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen boot komen genieten van het Leukermeer. Bent u op zoek naar wat meer actie? Dan is banaanvaren of de wakeboard school misschien wat u zoekt. Benieuwd naar alle watersportmogelijkheden? Klik op onderstaande button en ontdek de mogelijkheden.

Watersporten op het park

De omgeving in

Ook kunt u tijdens uw vakantie in 2022 weer heel veel leuks doen in de omgeving van ons vakantiepark. Er zijn verschillende leuke steden die makkelijk te bereiken zijn, maar er is ook veel natuur. Er is eigenlijk voor iedereen wel iets leuks te vinden in de regio. Kijk maar eens mee.

Steden in de omgeving

Een van de leukste dingen om te doen tijdens uw vakantie is de steden in de regio verkennen. Een daarvan is Nijmegen. Dit is niet alleen een hele gezellige stad, het is ook nog eens de oudste stad van Nederland. U kunt hier uren rondlopen en ontdekken wat de geschiedenis van de stad is. Maar ook verschillende musea bezoeken.

Steden en dorpen bezoeken
 

Lekker de natuur in

Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie in 2022 ook heerlijk genieten van de natuur. In de regio zijn verschillende natuurgebieden die een wandeling of fietstocht een geweldige activiteit maken. Zo ligt ons vakantiepark midden in Nationaal Park De Maasduinen. Dit natuurgebied kenmerkt zich door de prachtige natuur en de afwisseling van verschillende landschappen. Ook zit u vlakbij de Maasheggen. Dit stukje UNESCO werelderfgoed moet u gezien hebben tijdens uw vakantie. Wilt u meer informatie over de natuur rondom ons park?

De natuur om het park

Boek nu uw vakantie 2022 bij het Leukermeer

Bent u overtuigd, en wilt u direct uw vakantie voor 2022 boeken? Dat kan! Boek via onderstaande Zoek en Boek uw vakantie en kom in 2022 genieten van Vakantiepark Leukermeer!