Menu
Zoek & Boek

Op vakantie in 2021

De zomer van 2020 zit er weer op. Dus we kunnen alvast kijken naar 2021. En misschien kijkt u ook alweer naar uw vakantie voor 2021 en waar u die wilt doorbrengen. In dat geval kunnen wij niet anders dan te zeggen dat wij u graag in 2021 verwelkomen op ons vakantiepark. Want niet alleen heeft u op ons park de mooiste kampeerplaatsen en huuraccommodaties, op ons park zijn de voorzieningen uitstekend en er is altijd iets te doen! En dat geldt ook zeker weer in 2021.

Op vakantie in 2021

Ook in 2021 verwelkomen wij u graag weer op ons mooie vakantiepark. En, met alle faciliteiten en voorzieningen die u van ons gewend bent. Zo kunt u in 2021 weer lekker watersporten op het Leukermeer, maar ook plezier beleven op het Aquapark. Zwemmen doet u in ons zwembad of in het meer. Kortom, voor waterpret zit u op ons vakantiepark goed.

Plezier op het droge

Ook als u geen waterdier bent is er genoeg te doen op vakantie in 2021. Zo is er een enthousiast animatieteam die de leukste activiteiten organiseren. Van Schatertheater tot kidsclubs en nog veel meer. Ook kunt u de leukste sport en spel activiteiten op ons park doen. Lekker voetballen of beachvolleyballen, maar ook fietsen, skelteren en skaten kunnen op ons vakantiepark. 

De beste horeca tijdens uw vakantie

Ook als u lekker een hapje wilt eten of even tot rust wilt komen onder het genot van een drankje zit u bij ons goed. In Beachclub Leukermeer worden de lekkerste gerechten voor u bereid. Daarnaast kan hier genoten worden van live muziek, en kunt u lekker met de voetjes van de vloer. Kortom, de beachclub is het bruisende middelpunt van uw vakantie in 2021.

Genieten van een vakantie in 2021 met top voorzieningen?

Grijp nu uw kans

Natuur rondom ons vakantiepark

In 2020 zijn veel Nederlanders in Nederland gebleven tijdens hun vakantie. Niet zo gek, want Nederland is een prachtig land. Ondanks dat u misschien denkt "Ik heb alles in Nederland al wel gezien", denken wij dat er toch nog wel wat mooie nieuwe plekjes zijn die uw vanaf ons vakantiepark in 2021 kunt ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige Nationale park 'De Maasduinen', gelegen op nog geen 15 minuten van ons park. Nationaal Park 'De Maasduinen' is een prachtig natuurgebied met een hele rijke flora en fauna. U kunt hier bijvoorbeeld de gladde slang en de bever spotten. De Maasduinen zijn ideaal wandel en fietsgebied, dus vergeet vooral uw wandelschoenen en fiets niet mee te nemen tijdens uw vakantie in 2021.

Ontdek ook de Maasheggen

Naast de Maasduinen kunt de omgeving van ons vakantiepark nog een uniek stukje natuur: de Maasheggen. De Maasheggen vormen het oudste cultuurlandschap van Nederland. Het is een uniek stukje landschap, waardoor het ook niet zo bijzonder is dat dit stuk natuur is uitgeroepen toe wereldwerfgoed van UNESCO. Mede daardoor wilt u dit zeker niet missen als u in 2021 op vakantie gaat.

In 2021 genieten van de natuur rondom ons park?

Neem nu contact op

 

Uw vakantie in 2021 in stijl genieten?

Wilt u uw vakantie in 2021 in stijl genieten? Huur dan een van onze luxe Chalets, Lodges, Beachlodges of Floating Houses. Op ons park heeft u een ruime keuze uit verschillende huuraccommodaties. Zo zijn er alleen al van de Chalets 4 verschillende types (waaronder 2 waar huisdieren zijn toegestaan). Wilt u tijdens uw vakantie uitkijken over het water? Kies dan voor onze luxe Beachlodge Eiland of Beachlodge Haven. Dit zijn luxe (nieuwe) huuraccommodaties met een prachtig uitzicht over het water.

Vakantie 2021 aan het water

Vakantie in 2021 op het water doorbrengen

U kunt uw vakantie in 2021 zelfs óp het water doorbrengen. In de Floating Houses beleeft u een vakantie op het water. Een unieke ervaring. De Floating Houses beschikken over alle luxe die u nodig heeft tijdens uw vakantie in 2021. Daarnaast heeft dit type accommodatie iets dat andere accommodaties niet hebben: het geluid van kabbelend water en een golvende beweging tijdens het slapen. Zo heeft u nog niet eerder van uw vakantie genoten.

Een accommodatie huren voor 2021?

Leg uw plek voor 2021 vast

Kamperen op ons vakantiepark

Naast luxe huuraccommodaties kunt u bij ons ook heerlijk kamperen. U heeft in 2021 keuze uit 2 verschillende types kampeerplaats; de Comfortplaats en de Camperplaats. De Comfortplaats beschikt over een ruim oppervlak van ongeveer 100m², elektriciteit (10 ampère), water en afvoer en draadloos internet. De Camperplaatsen hebben een verharde ondergrond en toegang tot 16 ampère elektriciteit.

Een kampeerplaats of camperplaats boeken in 2021?

Stuur ons een bericht

ANWB