1. Vakantiepark aan het water
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. Watersportmogelijkheden

Vakantiepark in Limburg

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Limburg voor 2022? Kom naar Vakantiepark Leukermeer! Dit prachtige park in Well, op de grens met Duitsland, ligt tussen de mooie natuur en in de buurt van leuke steden. Dit, samen met de faciliteiten op het vakantiepark, zorgen er voor dat jij een geweldige vakantie gaat beleven.

Ontdek het aanbod
 

Ontdek de omgeving in Limburg

Limburg is een prachtige provincie. Er is veel te zien en te doen, wat het een uitstekende vakantiebestemming maakt! In de buurt van Vakantiepark Leukermeer liggen bijvoorbeeld een aantal steden die zeker een bezoekje waard zijn. 

  • Venlo: in Venlo kun je uitstekend winkelen, maar ook genieten van de Limburgse cultuur. De stad is oud. Heel oud zelfs. Met de eerste bewoning daterend uit ongeveer 50 voor Chr. tot 70 na Chr. misschien wel een van de oudste bewoonde gebieden van Nederland. Een echte must voor geschiedenisliefhebbers dus!
  • Eindhoven: de designhoofdstad van Nederland is dé stad voor mensen die van techniek houden. De stad waar Phillips begonnen is straalkt techniek uit, en dat is te zien in de verschillende musea. Van een DAF museum tot een Phillips museum; Eindhoven vermaakt je met techniek.
  • Arcen: het is niet zozeer het dorp Arcen dat een bezoekje waard is (al is het een mooi dorp), maar de kasteeltuinen waar Arcen om bekend staat. Deze tuinen trekken jaarlijks veel toeristen, en dat is ook niet zo gek. Deze prachtige tuinen zijn een hele indrukwekkende trekpleister, en een bezoek aan Vakantiepark Leukermeer is niet compleet zonder een bezoek aan dit stukje natuur!

Andere activiteiten in de buurt van Vakantiepark Leukermeer

Naast leuke steden heeft Vakantiepark Leukermeer nog veel meer leuks in de omgeving. Zo kun je lekker een dagje genieten in Toverland Sevenum, het wonderlijkste pretpark van Limburg. Hier kunt u genieten van verschillende attracties, zoals achtbanen, zweefmolens, waterbanen en zelfs een bobsleebaan. Ideaal voor een dagje weg met het gezin. Of ga dieren kijken in Zooparc Overloon. Hier kunt u wel 71 verschillende diersoorten bewonderen. Hartstikke leuk! Zo hoef je je nooit te vervelen tijdens je Vakantiepark vakantie in Limburg 2022.

Natuur om Vakantiepark Leukermeer

Ook voor de natuurliefhebber is Vakantiepark Leukermeer een mooie vakantiebestemming. U kunt namelijk niet alleen genieten van het Leukermeer, maar ook van Nationaal Park de Maasduinen. Dit natuurgebied is gelegen tussen de Maas en de grens van Duitsland. Het park wordt gekenmerkt door zijn rivierduinengordel, die de grootste van Nederland is. Het bezoekerscentrum, gelegen in het midden van het park, vindt u uitgebreide informatie over het natuurpark en hoe het is ontstaan. Een prachtig uitstapje voor elke natuurliefhebber.

Boek nu op Vakantiepark Leukermeer

Zoals je kunt zien is er genoeg te doen op Vakantiepark Leukermeer! Daarom kun je nu jouw vakantie op vakantiepark in Limburg boeken. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even op onze website om jezelf te verzekeren dat dit jouw vakantiepark wordt. En dan hopen we jou te zien!

Boek nu je vakantie