Menu
Zoek & Boek
Naar overzicht

Floating house 4/5

Unieke vakantiebeleving op dé toplocatie van Leukermeer!

Op het vijfsterrenpark Leukermeer komen 5 exclusieve drijvende vakantiewoningen te liggen, gemaakt om uw nautische droom te verwezenlijken. Deze comfortabele vakantiewoningen aan de waterkant van het prachtige meer, kunt u kopen om nu en in de toekomst te genieten van een onvergetelijke vakantie. De drijvende woningen liggen vrij in de natuur op de meest vooraanstaande plek van Leukermeer en bieden u een prachtig uitzicht van het park. Gegarandeerd een unieke en nautische vakantiebeleving voor jong en oud, zowel in de zomer als in de winter.  

Verder heeft u door het reusachtige watersportgebied vele mogelijkheden zoals waterskiën wakeboarden op de maas. Het Leukermeer ligt in het Nationaal park de Maasduinen, met fantastische wandel- en fietsroutes in de buurt van Venlo, vijf minuten vanaf de grens.  

Vakantiepark is al 35 jaar lang marktleider in Limburg en heeft alles wat u maar kunt wensen van een vijfsterrenpark. Hier bent u te gast en kunt u als eigenaar of huurder van een drijvende vakantiewoning natuurlijk gebruikmaken van alle voorzieningen die het park te bieden heeft.  

Neem contact op

ANWB