Kidsclub

In de Kidsclub is altijd wat te doen! Kinderen hebben de tijd van hun leven in de grote onderzeeër die per ongeluk tóch een zandbak is.

Het animatieteam van Vakantiepark Leukermeer doet er alles aan om de vakantie voor uw kinderen onvergetelijk te maken.

Buiten worden zandkastelen gebouwd en er wordt geschminkt en schatgegraven, binnen in de Kidsclub wordt er geknutseld en nog veel meer. Een supergezellige kinderdisco, of wat dacht je van een speciale kinderbingo-middag?

En wie zijn trouwens die vreemde vogels die je de hele tijd voorbij ziet lopen...? Ontdek het zelf op Vakantiepark Leukermeer, helemaal top voor alle kinderen!

(Mini playback) shows

Welke ster is jouw favoriet? Grijp je kans en doe hem of haar na tijdens onze miniplaybackshow in de grote discotheek onder het restaurant! 

Kinderbingo

Deze bingo is alleen voor kinderen en wordt meestal 's middags georganiseerd in de discotheek onder het restaurant. Misschien win jij wel een superprijs!

Schatertheater

Lekker lachen, gieren & brullen. Dit theater is echt super leuk. Beleef de gekste verhalen met de leukste typetjes van het park!

Spokentocht

Een enorm spannende tocht dwars door de bossen van het Leukermeer! Pas op voor de enge figuren, monsters en attributen die zich schuilhouden.

Dropping

Met een afgeplakte bus word je samen met een heleboel andere vakantiegangers gedropt op een onbekende plek. Wie het eerste weer terug is op het park wint de hoofdprijs!

Zandkastelen bouwen

Neem je schep en emmer mee en maak een prachtig kasteel op het strand! Met een gracht en een brug!

Zeskamp

Maak een team van 6 personen én een captain. Verzin een leuke naam en een super gave herkenbaarheid. Komt u kijken naar de capriolen die de zeskamp deelnemers uit moeten halen?

Wat wil je doen?

Niemand hoeft zich bij ons te vervelen!

Ponyritjes

Altijd al eens pony willen rijden? Bij Vakantiepark Leukermeer kan het!

Zoek en boek

Aanmelden voor de nieuwsbrief