Vacature: Marketing en Communicatie medewerker (24-32 uur)

Ben jij een kanjer op het gebied van Marketing en Communicatie? Dan is Vakantie & Resort Leukermeer, het leukste vakantiepark van Noord-Limburg, per direct, op zoek naar jou!

Wij willen ons team uitbreiden met een Marketing en Communicatie medewerker voor 24 – 32 uur per week. Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de, nog verder vorm te geven, afdeling Marketing en Communicatie. Je bent verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie taken van het Vakantiepark Leukermeer en (het in aanbouw zijnde) Marina Resort Leukermeer. De afdeling Marketing en Communicatie staat nog in de kinderschoenen dus er wordt van je verwacht dat je voldoende ervaring meebrengt en zelfstandig aan de slag kunt om de afdeling optimaal in te richten. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

Ben jij representatief, creatief en in staat om zelfstandig te werken? Heb je ervaring in marketing (on- en offline) en ben jij communicatief sterk en dus een kanjer in communicatie? Weet jij wat de vakantiegast anno 2022 van een vakantie verwacht en staat gastvrijheid bij jou op de eerste plaats? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat verwachten we van jou?
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van een jaar- en communicatieplan incl. budget.
Je ziet toe op het juiste gebruik van de huisstijl.
Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen (folders, social media, beurzen, gasteninformatie, bewegwijzering etc.) van eerste concept tot productie.
Je bent verantwoordelijk voor de beheeromgeving van de eigenarensites van de vakantie- appartementen en woningen en het aanspreekpunt voor de eigenaren en andere stakeholders.
Je onderhoudt contact met externe leveranciers van diensten en producten op het gebied van Marketing en Communicatie.
Je bent in staat om mee te denken met de directie en concrete voorstellen te doen om de marketing en communicatie in goede banen te leiden.
Je bent resultaatgericht en stuurt op kwalitatieve en kwantitatieve resultaten.
Je kunt jouw marketing en communicatie budget zelfstandig beheren.
Je kunt projectmatig werken en informeert alle afdelingen en andere betrokkenen tijdig en correct.
Je beheert alle online kanalen (website en social media kanalen) in 3 talen (NL/DE/GB).
Je gaat actief aan de slag met nieuwe ideeën en kansen rondom marketing en communicatie en zoekt actief naar kansen om Vakantie & Resort Leukermeer te promoten.

Je hebt voldoende kennis van SEO, SEA en online marketing.
Kennis van Adobe (Illustrator / InDesign) is een pré en Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou.
Je helpt (waar nodig) de receptie op de wisseldagen met de incheck.
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het niet erg om in de weekenden, op feestdagen en in vakantieperiodes te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Vakantie & Resort Leukermeer in Well (Gemeente Bergen, Noord-Limburg) is een informeel, gezellig familiebedrijf. Het familiebedrijf wordt gerund door de familie van Wiefferen die 35 jaar geleden is gestart met een camping. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een luxe vakantieresort waar op dit moment hard wordt gewerkt aan een uitbreiding met 184 vakantie- appartementen & woningen voor 2 tot 20 personen. De vele activiteiten en faciliteiten op het park en de prachtige omgeving maken de ultieme vakantiebeleving compleet. Kijk voor meer informatie op:
www.leukermeer.nl en www.marinaresortleukermeer.nl

De informele sfeer van dit bedrijf zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Je krijgt de kans om zelfstandig een bijdrage te leveren aan de bekendheid van het mooiste vakantieresort van Noord-Limburg. Wij bieden voldoende vakantiedagen, ruimte om jouw rooster in overleg vast te stellen en natuurlijk een marktconform salaris (CAO verblijfsrecreatie). Overige arbeidsvoorwaarden stemmen we graag persoonlijk met je af tenslotte heeft iedereen zo zijn eigen wensen met betrekking tot werk en vrije tijd.

Ben jij enthousiast?
Stuur dan jouw portofolio voor vrijdag 20 augustus 2021 naar
sales@leukermeer.nl en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vakantie & Resort Leukermeer
De Kamp 5
5855 EG Well (Limburg)
Tel. +31 (0)478 50 24 44