omgeving-dorpensteden

Ontdek authentiek Limburg

Meer foto's >

Unieke Limburgse dorpen en steden in de omgeving

Een terrasje pikken of cultuursnuiven in een leuk dorpje, lekker shoppen of mooie gebouwen bezichtigen in leuke steden: het kan allemaal in de omgeving van Vakantiepark Leukermeer. Een aantal leuke dorpen en steden op een rij.
_0012_well

Well

Dorpje dat het dichtst bij Vakantiepark Leukermeer ligt. Leuk om doorheen te wandelen en u kunt er gebruik maken van de nodige voorzieningen. Half uurtje rijden van steden als Nijmegen en Venlo. Bezienswaardigheid: kasteel Well. www.wellaandemaas.nl
Op 4 min. rijden van het Leukermeer
_0009_arcen

Arcen

Sfeervol historisch stadje aan de Maas, enkele kilometers ten zuiden van Vakantiepark Leukermeer. Hét toeristische centrum van de omgeving.
Op 17 min. rijden van het Leukermeer
_0011_geijsteren

Geijsteren

Sfeervol dorpje aan de Maas. Een aantal fraaie huizen en de prachtige omgeving maken een bezoek vanaf het vakantiepark zeer de moeite waard.
Op 13 min. rijden van het Leukermeer
_0016_lottum

Lottum

Dorpje dat vooral bekend is om het groot aantal rozenkwekers: 70 procent van de Nederlandse rozen komt uit ‘Het Rozendorp’.
Op 21 min. rijden van het Leukermeer
_0013_venray

Venray

Grootste plaats in de directe omgeving, met een uitgebreid winkelaanbod en een gezellige markt op maandagmiddag.
Op 23 min. rijden van het Leukermeer
_0015_venlo

Venlo

Een van de grootste en mooiste steden van Limburg, met prachtig stadhuis, oude binnenstad en veel winkels. Een half uurtje rijden van Vakantiepark Leukermeer.
Op 31 min rijden van het Leukermeer
_0010_nijmegen

Nijmegen

Slechts een half uurtje rijden van het vakantiepark, deze mooie en oude universiteitsstad, een van de grote steden van Gelderland.
Op 41 min. rijden van het Leukermeer
_0014_duitsland

Duitsland

(Bedevaarts)dorpjes als Kevelaer, Goch en Xanten liggen op een steenworp afstand in de omgeving en zijn ook zeer de moeite van het bezoeken waard. Ook grotere Duitse steden als Mönchengladbach en Keulen vragen om een bezoek.
maastricht-1

Maastricht

De hoofdstad van de provincie Limburg. Mooi en gezellig toeristisch plaatsje aan de maas. Door de aanleg van de nieuwe snelweg bent u hier al in een uur.
Op 71 min. rijden van het Leukermeer

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB