Menu
Zoek & Boek

Vakantie in Limburg

Wilt u graag ontdekken wat het mooie Limburg u biedt? Dan trekt u er op uit en zult u aangenaam verrast zijn.

Wil je gemakkelijk de leukste uitjes en activiteiten beleven? Samen met SwingBy hebben we dit voor je op een rijtje gezet:

Boek nu je dagje uit!

Een voorproefje van een vakantie in Limburg:

  1. Vakantiepark Leukermeer ligt midden in de prachtige Maasduinen
  2. Vlakbij het park vindt u het speciale bezoekerscentrum
  3. Er zijn nog meer mooie natuurgebieden in de omgeving
  4. U kunt prachtig wandelen en fietsen
  5. Er zijn veel gezellige en pittoreske dorpen en steden in de buurt
  6. Kies uit heel veel bezienswaardigheden en attracties
  7. Binnen 5 minuten bent u in Duitsland!

Meer leuke evenementen op www.liefdevoorlimburg.nl

Actief

Actief

Direct vanaf Vakantiepark Leukermeer kunt u naar hartelust wandelen en fietsen. De vele gevarieerde wandel- en fietsroutes voeren u vanaf ons vakantiepark door de Maasduinen langs pittoreske dorpjes en leuke plaatsjes. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, u kunt bij ons ook een fiets huren. Met het bekende fietsknooppunten systeem kunt u makkelijk een mooie route uitstippelen. En de Maas steekt u op diverse plekken over met een fiets- en voetveer. Helemaal leuk! Ook voor de kinderen altijd extra spannend.

Meer informatie
Natuurgebieden

Natuurgebieden

Ons vakantiepark met camping en chalets ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Limburg: Nationaal Park de Maasduinen, een uniek gebied aan de rand van Noord-Limburg, vol bossen, heide, stuifduinen en vennen. In de directe omgeving vindt u natuurgebieden zoals de Hamert en de Ravenvennen in Arcen.

Meer informatie
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg, tussen de Maas en de grens met Duitsland. Vakantiepark Leukermeer en het Leukermeer maken onderdeel uit van de Maasduinen.

Meer informatie
Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In de omgeving is héél véél te doen. Geniet van de leuke bezienswaardigheden voor een dagje uit. We hebben de leukste tips voor je verzameld.

Meer informatie
Dorpen en steden

Dorpen en steden

Een terrasje pikken of cultuursnuiven, lekker shoppen of mooie gebouwen bezichtigen in leuke steden. Het kan allemaal vanaf ons vakantiepark! De leukste plekjes hebben we voor u op een rij gezet. En wist u dat u in slechts vijf minuten al over de grens bent in het prachtige Duitsland van onze ooster buren?

Meer informatie
Winkelen

Winkelen

Met prachtig weer lekker winkelen en gezellige terrasjes pakken! Venray, Venlo of Nijmegen zijn gezellige winkelsteden. Maar ook met wat slechter weer kunt u heerlijk shoppen met een dak boven uw hoofd!

Meer informatie
ANWB