Vakantie & Resort Leukermeer

Omgeving

Uitgelicht: Zomervakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.

Limburg heeft zoveel te bieden; ontdek het zelf!

Wilt u graag ontdekken wat het mooie Limburg te beiden heeft? Trek er lekker een dagje op uit tijdens uw verblijf en laat u verrassen!

Hier is een voorproefje van uw vakantie in Limburg.

  1. Vakantie & Resort Leukermeer ligt midden in de prachtige Maasduinen
  2. Vlak bij het park vindt u het speciale bezoekerscentrum
  3. Er zijn nog meer mooie natuurgebieden in de omgeving
  4. U kunt prachtig wandelen en fietsen
  5. Er zijn veel gezellige en pittoreske dorpen en steden in de buurt
  6. Kies uit heel veel bezienswaardigheden en attracties
  7. Binnen 5 minuten rijden bent u al in Duitsland

Actief

U kunt naar hartelust wandelen en fietsen. De vele gevarieerde wandel- en fietsroutes voeren u vanaf ons vakantiepark door de Maasduinen langs pittoreske dorpjes en leuke plaatsjes.
Meer

Bezienswaardigheden

In de omgeving is héél véél te doen. Geniet van de leuke bezienswaardigheden voor een dagje uit. We hebben de leukste tips voor je verzameld. Van een bezoek aan een pretpark tot een kasteel.
Meer

Winkelen

Lekker winkelen en gezellig terrasjes pakken! Rondom Vakantie & Resort Leukermeer zijn allerlei steden en dorpen waar u heerlijk kunt winkelen.
Meer
In de omgeving: 12km

Wellness

Bij Thermaalbad Arcen is alles wat u wenst voor een dagje relaxen; sauna’s, spabaden, massages en vele andere mogelijkheden. Hier komt u echt tot rust!

Natuurgebieden

Ons vakantiepark met camping en chalets ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Limburg: Nationaal Park De Maasduinen, een uniek gebied aan de rand van Noord-Limburg met bossen, heide en stuifduinen.
Meer

Nationaal Park De Maasduinen

Vakantie & Resort Leukermeer ligt midden in het Nationaal Park De Maasduinen, in het noorden van Limburg. Ontdek hier alles over onze prachtige omgeving.
Meer

Dorpen en steden

Een terrasje pikken of cultuursnuiven, lekker shoppen of mooie gebouwen bezichtigen in leuke steden. Het kan allemaal vanaf ons vakantiepark! De leukste plekjes hebben we voor u op een rij gezet.
Meer