Menu
Zoek & Boek

Actief

Wandelen en fietsen

Direct vanaf Vakantiepark Leukermeer kunt u naar hartelust wandelen en fietsen. De vele gevarieerde wandel- en fietsroutes voeren u vanaf ons vakantiepark door de Maasduinen langs pittoreske dorpjes en leuke plaatsjes. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem, u kunt bij ons ook een fiets huren. Met het bekende fietsknooppunten systeem kunt u makkelijk een mooie route uistippelen. En de Maas steekt u op diverse plekken over met een fiets- en voetveer. Helemaal leuk! Ook voor de kinderen altijd extra spannend.

Wandelen doet u 'gewoon' rondom het park: een rondje Leukermeer is een mooie oefening voor de hardlopers onder u... maar gewoon wandelen is net zo mooi, leuk en gezond! Ook zijn er verschillende wandelknooppunten routes in de omgeving.

Mountainbiken

Nationaal Park De Maasduinen is een paradijs voor mountainbikers.

Met de fietsen van Vakantiepark Leukermeer, of met uw eigen mountainbike, fietst u in no-time midden tussen de glooiende stuifduinen. Een uitdaging vanwege het hellende oppervlak en een genot vanwege de prachtige natuur waar u doorheen fietst.

Speciale mountainbike routes

In de omgeving zijn er drie routes uitgezet, speciaal voor mountainbikers. Pas op, het is soms pittig doortrappen! Meer informatie op de website van Nationaal Park de Maasduinen.

Fiets- en scooterverhuur

De omgeving van Vakantiepark Leukermeer is perfect te ontdekken per fiets of scooter. Kijk ook bij fiets- en scooterverhuur.

ANWB