1. Vakantie in Limburg
  2. Luxe vakantiehuizen aan het water
  3. Jaar- en seizoensplaatsen

Marina Resort Leukermeer

Pal naast Vakantiepark Leukermeer wordt een exclusief resort gerealiseerd, Marina Resort Leukermeer. Hier worden luxe vakantievilla's en ruime appartementen gebouwd voor de verkoop. Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen vakantiewoning in Limburg? Lees dan zeker even verder. Limburg is de ideale locatie voor een eigen vakantiewoning, of u deze nu voor eigen gebruik koopt of als u deze wilt gaan verhuren. Wilt u investeren in een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer? Onze adviseurs staan voor u klaar en zullen u professioneel begeleiden en van advies voorzien.

Ontdek het resort

Wat kunt u verwachten van Marina Resort Leukermeer?

✦ Luxe en duurzame vakantievilla's en appartementen

✦ U kunt kiezen voor de volgende extra's: directe ligging aan het water, een villa met aanlegsteiger of een villa met wellness

✦ Unieke ligging aan het Leukermeer met vele watersportmogelijkheden

✦ Koop een vakantiewoning als belegging en ontvang rendement bij verhuur

✦ Alle voorzieningen van Vakantiepark Leukermeer zijn ook vrij te gebruiken voor gasten en eigenaren bij Marina Resort Leukermeer

Lees meer over een vakantiehuis kopen in Limburg

Lees meer over de vakantievilla's:

 

Lees meer over de appartementen:

Verkoop Vakantiepark Leukermeer

Ook bij Vakantiepark Leukermeer heeft u de gelegenheid om uw eigen chalet te kopen, op een ruim opgezette jaarplaats. Regelmatig bieden wij op onze website nieuwe chalets en plaatsen aan. Ook het huren van een seizoenplaats is mogelijk. Wat is er heerlijker dan een vakantiestekje, waar en wanneer u maar wilt, genieten van een fantastische vakantie op het mooiste plekje van Nederland. Geniet op Vakantiepark Leukermeer van uw eigen vakantieparadijs en grijp uw kans!

 

Jaar- en seizoenplaatsen

Op vakantie wanneer u maar wilt? Bekijk de jaar- en seizoenplaatsen op Vakantiepark Leukermeer. We hebben regelmatig aanbiedingen. Die vindt u hier.
 

Laat u inspireren door onze blogs ⬇️