Menu
Zoek & Boek

Faciliteiten

Vakantie aan het water

Houdt u van ontspanning aan of op het water, actie, de natuur of bent u met kinderen? Vakantiepark Leukermeer heeft voor ieder wat wils.

Gegarandeerd heel veel waterpret op onze camping aan het water met eigen zandstranden aan het Leukermeer of in één van de binnen- en buitenzwembaden. Of wat dacht u van onze vele sport & spel activiteiten of kom naar onze gezellige beachclub aan het water?

Natuurlijk is er vooral ook heel veel te doen, zodat helemaal niemand zich hoeft te vervelen. Zeker weten dat iedereen een superleuke vakantie heeft op onze camping aan het water!

Watersport

Watersport

Vakantiepark Leukermeer biedt volop actie op het water! U kunt bij ons watersporten in alle soorten en maten beoefenen. Varen in een kano, banaanvaren, een motorboot of sloep besturen, waterfietsen en wakeboarden. Het kan allemaal!

Meer informatie
Aquapark Leukermeer

Aquapark Leukermeer

Kom lekker rennen, springen, glijden, duiken, klimmen en nog véél meer in ons uniek open waterspeelparadijs. Geopend vanaf 6 juli t/m eind augustus.

Meer informatie
Zwembaden

Zwembaden

Leukermeer biedt driedubbel zwemplezier: een overdekt zwembad, een zwembad buiten én natuurlijk het Leukermeer zelf. Daarnaast kunt u lekker ontspannen in de sauna

Meer informatie
Beachclub Leukermeer

Beachclub Leukermeer

Vakantie is vaak pas écht vakantie als u eens niet zelf hoeft te koken en u lekker kunt laten verwennen... Dat is natuurlijk géén probleem bij Vakantiepark Leukermeer.

Meer informatie
Sport & Spel

Sport & Spel

Houdt u wel van een beetje actie, gezelligheid en/of sporten? Of hebben uw kinderen energie voor 10? Dan bent u bij Vakantiepark Leukermeer aan het juiste vakantie adres.

Meer informatie
Supermarkt

Supermarkt

In onze SPAR supermarkt kiest u uit een ruim assortiment kruidenierswaren, regionale streekproducten en een compleet vers assortiment. Bestel uw boodschappen ook lekker makkelijk online.

Meer informatie
Wifi

Wifi

We snappen dat u ook tijdens uw vakantie graag altijd online wilt zijn. Dus natuurlijk is er WiFi.

Meer informatie
Fiets-en scooterverhuur

Fiets-en scooterverhuur

Heeft u uw eigen fiets of scooter niet mee op vakantie? Geen probleem! U kunt deze ook gewoon bij ons huren. En willen de kinderen lekker touren over het vakantiepark? Dan zijn er ook hele gave skelters te huur.

Meer informatie
ANWB