Wifi

Surfen op het internet, even je Facebook of Twitter status updaten, emailen, je vakantiefoto's uploaden en nog veel meer... We snappen dat u ook tijdens uw vakantie graag altijd online wilt zijn.

Bij Vakantiepark Leukermeer is dat geen probleem! Tijdens uw vakantie bij Vakantiepark Leukermeer is het mogelijk om overal en de hele dag online te zijn. Ook hebben we er voor gezorgd dat u kunt beschikken over een extra snelle verbinding als u dat nodig heeft. Op deze pagina vindt u onze tarieven.

Wist u dat wij ook een eigen Facebook pagina hebben? We vinden het leuk als u ons volgt en natuurlijk ook leuk als u uw berichten met ons deelt!

Tarieven wifi

Draadloos outdoor internet

      Wifi     Wifi Plus (nóg sneller!)
             
1 dag     € 4,-     € 6,-
             
2 dagen     € 6,-     € 9,-
             
3 dagen      € 9,-     € 14,-
              
Week     € 14,-      € 25,-
             
Maand     € 28,-     € 42,-
             
3 maanden     € 50,-      € 75,-

Altijd en overal online!

Bij Vakantiepark Leukermeer is het mogelijk om altijd en overal online te zijn, er is een uitstekende Wifi verbinding beschikbaar.

Café

Bij Beachclub Leukermeer kunt u niet alleen overheerlijk eten, maar ook lekker een praatje maken aan de bar... We zien u graag, gezellig!

Beachclub Leukermeer

Lekker eten en drinken hoort bij een mooie vakantie. Daarom biedt Vakantiepark Leukermeer een gezellig restaurant en een prachtig loungeterras met uitzicht op het water.

Even snel wat snacken is ook mogelijk, en natuurlijk ontbreekt een gezellig café niet. Op vakantie mag het immers laat worden...

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zoek en boek

Brochure aanvragen of downloaden

 

Downloaden >
Aanvragen >

Terras aan het water

Geniet van een heerlijk hapje en drankje op het terras, terwijl u uitkijkt over het water... Puur genieten!

Uw eigen chalet?

Uw eigen stekje op Vakantiepark Leukermeer?

Te koop!

Voor iedereen die het hele jaar door wil genieten van wat de Maasduinen, Limburg en Vakantiepark Leukermeer te bieden hebben.