Menu
Zoek & Boek

Animatie

Vakantiepark voor kinderen

Op ons vakantiepark voor kinderen wordt er in de vakanties heel erg veel georganiseerd. Van kidsclubs en schatertheaters tot zeskamp, miniplaybackshows en nog veel meer! Bent u ook nieuwsgierig wat er nog meer op Vakantiepark Leukermeer te beleven is? 

Kindervakantie in Limburg met animatieteam de vrolijke snuiters 

In de meeste schoolvakanties is er ook een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd door onze vrolijke snuiters. Bekijk hier alvast een voorbeeld: Voorbeeld animatieprogramma

Schatertheater en kidsclub

Schatertheater en kidsclub

Hou jij ook zo van lekker lachen, gieren & brullen? Ons theater is echt super leuk. Beleef de gekste verhalen met de leukste typetjes van het park! Kom ook naar de kidsclub want daar is altijd wel wat te doen.

Kinderdisco, kinderbingo en mini playbackshow

Kinderdisco, kinderbingo en mini playbackshow

We maken er een feestje van! Kom je ook lekker springen en swingen in de kinderdisco? Of kom s' middags naar de kinderbingo in de discotheek onder het restaurant. Misschien win jij wel een superprijs! Welke ster is jouw favoriet? Grijp je kans en doe hem of haar na tijdens onze mini playbackshow.

Speurtochten, zeskamp, spokentocht en superbingo

Speurtochten, zeskamp, spokentocht en superbingo

Ons animatieteam organiseert de leukste activiteiten. Want wat is er spannender dan speuren naar een schat? En die vind je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! Of maak een team van 6 personen én een captain en strijd mee in het zeskamp. Verzin een leuke naam en een super gave herkenbaarheid. Ook leuk is de spannende tocht dwars door de bossen van het Leukermeer! Pas op voor de enge figuren, monsters en attributen die zich schuilhouden. In het hoogseizoen kunt u elke woensdag vanaf 21.30 uur meespelen met een fantastisch grote bingo voor iedereen in Beachclub Leukermeer. Er zijn prachtige prijzen te winnen!

Ponyritjes en bosspelen

Ponyritjes en bosspelen

Altijd al eens pony willen rijden? Bij Vakantiepark Leukermeer kan het! Niks leukers dan om als een maarschalk of een bom door het bos te rennen op zoek naar de vlag van de tegenstander. Allemaal in het speelbos op het Leukermeer!

Discotheek en live muziek

Discotheek en live muziek

Kom feesten in ons Swingcafé Subway onder het restaurant, in het hoogseizoen iedere dag geopend! Voor een avondje goed stappen hoeft u het vakantiepark niet af. Regelmatig is er live muziek in beachclub Leukermeer. Kom lekker dansen, ontspannen, eten, drinken en zingen! 

Rondvaartboot Filia Mosae en sloepentocht

Rondvaartboot Filia Mosae en sloepentocht

Vanuit Well stapt u op de rondvaartboot voor een prachtige tocht over de Maas en het Leukermeer. Maar u kunt lekker varen en wandelen ook combineren! Wij varen u met onze reddingssloep naar de andere kant van het Leukermeer. Vanuit hier wandelt u in ongeveer een uurtje terug naar het park!

ANWB