• Roger Lelieveld10-09-2021

Bijzonder mooi en verzorgd vakantiepark. Ruime Jaar-, seizoen en recreatieve kampeerplaatsen. Een jachthaven met horeca en verhuurmogelijkheden voor o.a. boot of waterfiets. Mooi zandstrand maakt het plaatje compleet. Diverse was- en douche units bij de kampeerlocatie die een bijzondere uitstraling hebben. Luxe alom . Diverse huurchalets die van alle gemakken zijn voorzien. Kortom een prima vakantie locatie in Limburg.

  • Lieke - 01-09-2021

Al vaker hier gestaan en het blijft een van de mooiste plekken om onze vakantie te vieren. Prachtig uitzicht vanuit het terras (Beachclub zoals ze dat noemen) waar we regelmatig hebben gezeten. Leuk animatieprogramma waar onze kids zich prima hebben vermaakt.

  • Fam. van Beek - 31-08-2021

Mooi park en leuke fietsroutes in de omgeving. Fietsen voor een schappelijke prijs gehuurd op het park. Supermarkt heeft voldoende aanbod. Park is goed onderhouden. Helaas was het weer niet geweldig tijdens ons verblijf, maar gelukkig was er genoeg te beleven.

  • Gerda - 31-08-2021

Leuke camping met genoeg vermaak voor onze kinderen (9 en 11 jaar). Het chalet was schoon, leuk restaurant aan het water en het aquapark was een groot succes bij onze kids. Wij komen zeker nog eens terug!

  • Natascha - 17-08-2021

Wij verbleven in een Floating House, deze zijn vrij nieuw en zien er tip top uit. Leuke inrichting, overal horren (die echt nodig zijn). Mooi uitzicht over het meer. Prachtige ligging.

  • Wendy - 16-08-2021

Heerlijke camping op een mooie plek. Water erbij maakt het helemaal af. We hebben 2 weken genoten! Fijn dat er maar zo weinig autos rijden. Dat was echt een pluspunt voor ons. En als laatste nog een groot compliment voor het personeel en vooral de receptie. Wat zijn we altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen!! Een 10 daarvoor.