• Daphne en Emile - 20-08-2020

Vriendelijk ontvangst! Fantastische plek om vakantie te vieren. Vanaf de beachclub is er een mooi uitzicht over de haven. Volop vermaak voor kinderen, zwembad en aquapark is top!

 

  • Mart - 17-08-2020

Super mooi gehad! Veel watersportmogelijkheden. Prima restaurant en sanitaire voorzieningen. We hadden een keer stroomuitval gehad, maar dit werd ook direct opgelost door de technische dienst. Dit is een van de mooiste parken waar we ooit zijn geweest. Kortom het was een geslaagde vakantie!!

 

  • Nouelle Lutscher -17-08-2020

Geweldig verblijf! Onze kinderen hebben zich enorm vermaakt. Er is een schoon strandbad en leuke speeltuin. Het is een goed verzorgd park.

 

  • MJ - 16-08-2020

Mooie camping pal aan het Leukermeer. Wij hadden plaats 134D een zeer ruime plek, gevoelsmatig aan het ruimste laantje op de camping met prachtig uitzicht op het Leukermeer! Onze verblijfsperiode was tijdens de lange hittegolf, hierdoor was het gras verdort maar dit kan ook niet anders met temperaturen van gemiddeld 34 graden. Jammer dat mensen in eerdere revieuws hier moeilijk over doen! Wel een puntje waren de douches, 's morgens waren deze nog netjes schoon maar 's avonds waren ze vaak vies. Wat mede de oorzaak is van campinggasten die er soms een zooitje van maakte! Verder is het park netjes aangelegd en de supermarkt bij de camping was duur maar het aanbod was zeer ruim! Kortom wij komen zeker nog eens terug naar het Leukermeer!

 

  • M. - 15-08-2020

Erg mooi vakantiepark voor jong en oud ! Mooi verzorgt park. Met zoveel mensen natuurlijk hard werken om t allemaal netjes en schoon te houden, ook dit is beetje verantwoordelijkheid vd mensen zelf ! Veel vertier & gezelligheid ; iets wat voor ons echt de vakantie maakt! Vooral als je er al jaren staat maak je vrienden en zoek je elkaar op , dit is toch logisch ! Idd iets rumoeriger jaar maar dit komt natuurlijk ook door de Corona-maatregelen. ( disco dicht waardoor de jeugd zich op camping moet vermaken ). Mooie horeca aanwezig op het park met geweldig uitzicht over de haven! Hard werkend personeel die erg hun best doen ondanks de hitte en alle regeltjes, petje af ! Het buitenbad prima voor verkoeling , maar zou wel keer een update kunnen krijgen ! Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de mooie omgeving! Kortom ieder jaar weer blij als de vakantie weer begint !

 

Sharon Cheng - 12-07-2020

N heerlijk weekendje in n floating house met t allermooiste uitzicht, wat wil je nog meer ? N geweldig park met zoveel leuke activiteiten , heerlijk restaurant,vriendelijk personeel en n geweldige omgeving
Kortom n aanrader 👍🏼