• Carolien Janssen Janssen - 09-08-2019

Al jaren op rij komen wij aan het einde van onze vaarvakantie in de jachthaven van het Leukermeer. Onze kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Zowel binnen of buiten zwemmen, de kidsclub, het crossbaantje, het springkussen, de gamehall, genoeg te doen voor de kids! Prima verzorgd park met alle voorzieningen die je nodig hebt. Met daarbij de gezellige feestavonden maakt het plaatje compleet!!

 

  • Fam. Cornelissen - 21-01-2020

Leuk park in een schitterende omgeving. Wat hebben we genoten van onze vakantie op het Leukermeer. Wat een mooi park in een evenzo mooie omgeving. Alles was eigenlijk mooi/leuk aan ons verblijf. We verbleven op een comfortplaats (bijna) direct aan het water, mooi uitzicht op de jachthaven waar ons bootje ook tussen lag. De dames op de receptie hebben ons vriendelijk te woord gestaan. Het animatieteam was top. Onze kids (tieners) hebben het er nu nog over. De vakantie voor volgend jaar is inmiddels al weer geboekt! Bedankt Leukermeer, het was TOP

 

Roy -11-01-2020

Afgelopen herfstvakantie zijn wij op Vakantiepark Leukermeer geweest. Het was voor ons een ontzettende leuke ervaring. Voor het eerst in een supermooie lodge op een erg leuk park. Vooral onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben zich goed vermaakt. Het zwembad, de animatie, het restaurant. Alles was leuk en al het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk!

 

Michelle Jongenengel - 05-06-2020

Tijdens het Helmelvaart weekend hebben wij vertoefd op het Vakantiepark Leukermeer. Wij zaten in een beachlodge aan het strandje en hadden een geweldig uitzicht. De logde is leuk ingericht en erg schoon. Ook mijn complimenten aan het vriendelijke personeel. Kortom een heerlijk park en een echte aanrader!

 

Sylvia Klerkx - 05-06-2020

Super gezellig park, nog niet volop mensen, kan natuurlijk ook niet in deze tijd, maar super aardige mensen!

 

Sharon Cheng - 12-07-2020

N heerlijk weekendje in n floating house met t allermooiste uitzicht, wat wil je nog meer ? N geweldig park met zoveel leuke activiteiten , heerlijk restaurant,vriendelijk personeel en n geweldige omgeving
Kortom n aanrader 👍🏼