Waarom vakantie vieren op een vakantiepark met pumptrack?

Op onze camping met pumptrack is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Het park is te vinden midden in de mooie natuur van De Maasduinen en in de buurt van steden zoals Venlo en Arcen. Vakantie & Resort Leukermeer ligt aan het water, dit maakt het een perfecte locatie voor watersportliefhebbers. Ons aanbod verschilt van chalets en lodges tot floating houses en kampeerplaatsen. Wat u ook wenst, ons 5-sterren vakantiepark met pumptrack heeft het allemaal!

 

Zoek & Boek

 

Ontdek de andere faciliteiten op onze camping met pumptrack

Naast een geweldige pumptrack parcours van maar liefst 2000 m² groot, zijn er ook nog vele andere faciliteiten voor het hele gezin. Zo kunt u verder sporten op de gloednieuwe padelbaan, relaxen aan het strand en even heerlijk bijkomen op het terras van de Beach Club. Deze variërende faciliteiten maakt een vakantie op onze camping met pumptrack een onvergetelijke belevenis. De accommodaties op ons vakantiepark met pumptrack verschillen van gezellige chalets en lodges, tot luxe beachlodes en floating houses.

Onze faciliteiten:

  • Pumptrack en padelbaan
  • Beachclub Leukermeer
  • Overdekt zwembad
  • Aquapark en Watersport
  • Gamehal
  • Stranden en het Leukermeer
 

Geniet van een vakantiepark met pumptrack

Om te genieten van uw vakantie bent u bij Vakantie & Resort Leukermeer aan het goede adres. Het ruime aanbod van accommodaties en faciliteiten maakt het een ontzettend leuke vakantie voor jong en oud. Dit vakantiepark met pumptrack en padelbaan is één van de weinigen waar deze activiteiten aanwezig zijn! De pumptrack is gaaf voor beginners en ervaren bmx-ers, dat maakt het zo leuk. Iedereen kan zijn eigen grenzen vinden, of ze nu jong of oud zijn. Deze en vele andere faciliteiten in één vind u alleen bij onze camping met pumptrack!

 
 

Veelgestelde vragen over een camping met pumptrack

Welke parken hebben comfortabele lodges en heeft een pumptrack?

Op Vakantie & Resort Leukermeer zijn deze beide aanwezig. Op dit vakantiepark met pumptrack en comfortabele, luxe lodges viert u uw beste vakantie! Met de vele faciliteiten is dit park ontzettend leuk voor jong en oud.

Op welk park is er een ruim aanbod van accommodaties en kampeerplekken?

Dit vakantiepark met pumptrack heeft een groot aanbod wat varieert tussen mooie chalets, comfortabele beachlodges, luxe floating houses en ruime kampeerplekken.