• Unieke accommodaties aan het water
  • Leukste camping van Nederland
  • Uitstekende faciliteiten

Vier je vakantie op de leukste camping van Nederland

Vakantiepark Leukermeer, gelegen in Well (Limburg), is een veelzijdig vakantiepark met unieke accommodaties aan en zelfs op het water. Wij zijn al ruim 35 jaar één van de leukste campings van Nederland, en hebben dan ook hard gewerkt om dit te bereiken. Van de vele, uitstekende faciliteiten tot aan avontuurlijke activiteiten. Op ons vakantiepark in Limburg beleeft zowel jong als oud een heerlijke, onbezorgde vakantie. Tijdens Sinterklaas, kerst of Oud en nieuw, alles kan bij ons! Luxe vakantie vieren gebeurt op Vakantiepark Leukermeer! 

 

 

Accommodaties

Verblijven in een van onze accommodaties? Wij verwelkomen u graag! Ontdek de geschikte accommodatie voor het hele gezin.
 

Kamperen

Op zoek een kampeerplaats in Limburg? Kom genieten van een prachtig uitzicht over de jachthaven en het strandbad en dat gewoon bij Leukermeer!

De prachtige ligging van onze camping

Wij zijn de leukste camping van Nederland. Dit komt niet alleen door de luxe faciliteiten en unieke accommodatie, maar dankzij de prachtige ligging van onze camping is het dé perfecte uitvalsbasis om de schitterende natuur en bruisende steden te bezoeken. De camping ligt namelijk amper 10 kilometer verwijderd van de grens met Duitsland. Het bezoeken van een Duitse stad of het ondernemen van leuke uitjes in Duitsland is dus erg voor de hand liggend. 

Unieke accommodaties op de leukste van Nederland 

Vakantiepark Leukermeer straalt luxe uit. Dit ziet u dan ook overal op de camping terugkomen. Een luxe vakantie is namelijk het fijnste dat er is, en daarom bieden wij onze vakantiegangers ook graag luxe accommodaties.

De diversiteit aan vakantiehuisjes is op onze camping enorm. U zult dan ook tijdens het zoeken van een voor u geschikte accommodatie gegarandeerd een favoriet tegenkomen. Maar tijdens het zoeken van een luxe accommodatie, kiest u dan liever voor een comfortabel chalet, een vakantiewoning aan het water of toch voor een luxe vakantiehuisje op het water? Ja, u leest het goed, een vakantiewoning op het water. Vanuit deze moderne en luxe woning heeft u een schitterend vergezicht over het Leukermeer. Een verblijf in de Floating House is al een unieke vakantiebeleving op zich! 

Het is dus maar net waar u samen met het gezin een gezellige tijd in wilt beleven. Want ongeacht uw keuze uit een vakantiewoning, op Vakantiepark Leukermeer zorgt de gemoedelijke sfeer en de vele luxe faciliteiten ook al voor een aangenaam vakantiegevoel. Wij verwelkomen u graag op de leukste camping van Nederland! 

 
Bekijk ons aanbod luxe accommodaties

De vele mogelijkheden op Vakantiepark Leukermeer

Wij vertelden u net al even over de vele luxe faciliteiten op het park. Want op Vakantiepark Leukermeer is er altijd wel iets te beleven. U hoeft zich dan ook absoluut geen zorgen te maken dat er een moment komt dat u of een van uw kinderen zich verveelt. 

Gaat u tijdens uw vakantie op ons park liever voor een middagje naar het strand? Een heerlijke duik nemen in het binnen- of buitenzwembad? Het meer op om allerlei soorten watersporten te beoefenen? Of ziet u zichzelf wel zitten op het terras van Beachclub Leukermeer? Op de leukste camping van Nederland kunt u de dag lekker zelf invullen zoals u het graag wilt. 

En niet te vergeten... het megagrote waterspeelparadijs op het Leukermeer. In dit open Aquapark Leukermeer kunnen uw kinderen naar hartenlust met elkaar spelen, klimmen, duiken, glijden en nog véél meer. Supergaaf! 

Camping met jachthaven 

Uniek en luxe: een 5-sterren camping met jachthaven. Met uw boot varen in Limburg is erg mooi, daarom hebben wij voor vakantiegasten en passanten vaste ligplaatsen.

Wilt u aanmeren met uw meterslange boot? Dan is dat geen enkel probleem! Doordat de jachthaven voorzien is van nieuwe ruime en verlichte steigers (met stroom- en waterpunten) kunnen boten tot wel 20 meter hier terecht. 

Tevens is het in de jachthaven ook mogelijk om uw boot gemakkelijk te water te laten of uit het water te halen. Vakantiepark Leukermeer, het veelzijdigste vakantiepark van Nederland! 

U zult aangenaam verrast zijn 

Gaat u er graag op uit? Vindt u het leuk om een bezoek te brengen aan een van de grote steden in de omgeving? Of houdt u ervan om lange wandel- of fietstochten te maken? Dan zit u met een vakantie in Limburg helemaal goed! Vakantiepark Leukermeer is de ideale uitvalsbasis voor het ondernemen van leuke activiteiten in de omgeving en voor het bezoeken van bruisende steden. De omgeving van Vakantiepark Leukermeer biedt ontzettend veel!

Ontdek de omgeving
 

Kom naar de leukste camping van Nederland! 

Bent u enthousiast geworden over de leukste camping van Nederland? Zoek dan nu een voor u geschikte accommodatie en boek! Wij verwelkomen u graag op onze 5-sterren camping in Limburg!

Boek nu uw vakantie