1. Camping aan het water
  2. Vele watersportmogelijkheden
  3. Beoordeeld met 5 sterren

De leukste watersportcamping

Onze watersportcamping aan het Leukermeer en de oevers van de Maas biedt u volop waterplezier. U kunt een motorboot huren om rustig op het water te dobberen en de omgeving te verkennen. Bent u meer een actieve watersporter? Kom dan kanoën, banaanvaren, waterfietsen, SUP Biken of wakeboarden. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Botenverhuur bij onze watersportcamping

Bij onze watersportcamping in Limburg kunt u verschillende boten en materialen huren. Denk bijvoorbeeld aan kano´s, banaanboten, waterfietsen, SUP Bikes en zelfs motorboten. Voor een uitgebreid overzicht en de tarieven kijkt u op onze watersportpagina.

Nog meer waterpret

Bij onze watersportcamping beleeft u heel veel waterpret. Zoals zwemmen in het Leukermeer. Maar u kunt ook terecht in ons buitenzwembad of het overdekte zwembad. Zo heeft u altijd waterpret, óók bij slecht weer. Goed om te weten: bij beide zwembaden vindt u een apart peuterbadje. Hierin kunnen de kleine vakantiegangers veilig spetteren.

En voor de echte waterrat onder u hebben wij een waar Aquapark bij Leukermeer! Dit is een waterspeelparadijs waar jong en oud uren op kan klimmen, klauteren en glijden. Het Aquapark ligt elke zomer bij ons strand. 

Komt u ook naar watersportcamping Leukermeer voor een gezellige, sportieve vakantie aan het water?

Bekijk het aanbod
 
 

Uitgeroepen tot Topcamping door de ANWB

De watersportfaciliteiten van Vakantiepark Leukermeer hebben een belangrijke rol gespeeld bij de benoeming tot topcamping Nederland. Door de veelzijdigheid van het park en de watersportmogelijkheden (en ook door de andere faciliteiten) kunt u met recht zeggen dat Vakantiepark Leukermeer een topcamping is. Wilt u gegarandeerd een leuke vakantie hebben? Kom dan eens naar Topcamping Leukermeer!

Komt u ook kamperen aan het water?

Het voordeel van een watersportcamping is dat u heerlijk kunt kamperen aan het water. U stapt uw tent uit, loopt minder dan een minuut en u ligt in het water van het Leukermeer. U kust zelfs kiezen uit uw type kampeerplaats:

  • Comfortplaats met uw eigen stroom, water, afvoer en wifi. Uw auto kan naast uw caravan en/of tent staan.
  • Autovrije comfortplaats met uw eigen stroom, water, afvoer en wifi. Hier mogen geen auto´s rijden, wat wel zo veilig is voor de kleine vakantiegangers.

Wilt u zeker zijn van een mooie kampeerplaats aan het water? Reserveer dan nu uw plekje op de camping.