1. Camping aan het water
  2. Vele watersportmogelijkheden
  3. Beoordeeld met 5 sterren

De leukste watersportcamping

Onze watersportcamping aan het Leukermeer en de oevers van de Maas biedt volop waterplezier. U kunt een sloep huren om rustig op het water te dobberen en de omgeving te verkennen. De actieve watersporters kunnen kanoën, banaanvaren, waterfietsen en wakeboarden.

Verhuur bij onze watersportcamping

Bij onze watersportcamping in Limburg kunt u verschillende boten en materialen huren. Voor een uitgebreid overzicht en tarieven kijkt u op onze watersportpagina. En voor de echte waterrat onder u hebben wij een waar Aquaparx bij Leukermeer! Kom u ook voor een doldwaze vakantie aan het vater?

Bekijk het aanbod
 
 

Uitgeroepen tot Topcamping door de ANWB

De watersportfaciliteiten van Vakantiepark Leukermeer hebben een belangrijke rol gespeeld bij de benoeming tot Topcamping Nederland. Door de veelzijdigheid van het park en de watersportmogelijkheden (en ook door de andere faciliteiten) kunt u met recht zeggen dat Vakantiepark Leukermeer een topcamping is. Wilt u gegarandeerd een leuke vakantie hebben? Kom dan eens naar Topcamping Leukermeer!

Kamperen aan het water

Het voordeel van een watersportcamping is dat u heerlijk kunt kamperen aan het water. U stapt uw tent uit, loopt minder dan een minuut en u ligt in het water van het Leukermeer. En met keuze uit een comfortplaats of een camperplaats kunt u het uit uw tent stappen naar eigen wens invullen. Wilt u zeker zijn vaan een mooie kampeerplaats aan het water? Reserveer dan nu uw plekje op de camping.