Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantiepark met eigen jachthaven

Vakantiepark met eigen jachthaven

Uitgelicht: Zomervakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.
  • Vakantiepark aan het water
  • Luxe jachthaven met ligplaatsen
  • Volop watersportmogelijkheden

Vakantiepark met eigen jachthaven in Limburg

Een vakantiepark met eigen jachthaven biedt vele mogelijkheden. U kunt uw boot meenemen en aanmeren in onze jachthaven. Wij hebben mooie ligplaatsen die u op ons vakantiepark met jachthaven kunt huren. Vanaf hier vaart u met vijf minuten de Maas op! Ook kunt u de aansluitende grote Limburgse plassen verkennen. Ook voor watersporters is Vakantie & Resort Leukermeer de ideale vakantiebestemming. Denk aan wakeboarden, waterskiën en banaanvaren. Daarna komt u heerlijk tot rust in een van onze accommodaties of op de ruime kampeerplaatsen. 

Overnachten op ons vakantiepark met jachthaven in Nederland

U heeft bij ons de mogelijkheid om te kamperen aan het water of een huisje te huren met uitzicht op het strand en de jachthaven. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra en hebben een eigen water- en afvoeraansluiting. Dankzij onze jachthaven kunt u ook uitstekend een huisje huren met uw boot. Huur een ligplaats en meer uw boot aan bij de jachthaven. De accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over een veranda of terras met meubilair. Zo geniet u van het fijne buitenleven. Ons vakantiepark met eigen jachthaven was nog nooit zo leuk!

Uw verblijf in het kort

  • Huisje huren of kamperen
  • 5 minuten varen van de Maas
  • Eigen luxe jachthaven
  • Ideaal voor een vakantie met de boot
  • Watersporten mogelijk

To do's op ons vakantiepark met eigen jachthaven

U hoeft zich geen moment te vervelen wanneer u kiest voor een huisje huren met de boot of komt kamperen. Onze faciliteiten zijn van 5-sterren kwaliteit. Beleef waterpret in ons binnen- en buitenzwembad of in het Leukermeer met zandstrand, beoefen een watersport of vaar over de Limburgse wateren, sport u fit op de tennisbaan of padelbaan. Uw kinderen beleven ondertussen de leukste avonturen met de animatie, leven zich uit op het aquapark of spelen graag een potje midgetgolf. Aan het eind van de dag kunt u aanschuiven bij Beachclub Leukermeer.

Liever de omgeving verkennen? Ontdek Nationaal Park De Maasduinen, waar ons vakantiepark met eigen jachthaven zich in bevindt. Dit natuurgebied is een paradijs voor mountainbikers, maar ook wandelaars en fietsers komen hier aan hun trekken. Voor een leuk dagje uit of cultuursnuiven kunt u een bezoekje brengen aan de kasteeltuinen van Arcen, een groot landgoed met zijn monumentale kasteel en talrijke tuinen. Of bezoek Nijmegen, Venray of Duitsland! Allemaal op maximaal een uur rijden vanuit uw vakantiehuis aan het water op ons vakantiepark met eigen jachthaven.

U vindt ons hier 

9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.