1. Camping met jachthaven
  2. Vele watersportmogelijkheden
  3. Beoordeeld met 5 sterren

Camping Maasduinen

Vakantiepark Leukermeer ligt middenin Nationaal Park De Maasduinen, één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. Ontdek dit Nationaal Park per fiets of te voet! Vanuit ons park starten er diverse fiets- en wandelroutes.

Nationaal Park De Maasduinen is ook een paradijs voor mountainbikers. Voor hen is het gebied een echte aanrader vanwege de glooiende stuifduinen en de uitdagende routes. U kunt uw eigen mountainbike meenemen of huur deze bij Vakantiepark Leukermeer. In de directe omgeving zijn drie routes uitgezet, speciaal voor mountainbikers. Pas op, het is soms pittig doortrappen!

 
Meer over de omgeving van Vakantiepark Leukermeer
 

Camping aan het water

Vakantiepark Leukermeer ligt direct aan het Leukermeer! Dit maakt het park dan ook een echte watersportcamping. Huur een motorboot om rustig op het water te dobberen en het Leukermeer te verkennen. Of kom lekker kanoën, waterfietsen of SUP Biken!

Bent u op zoek naar wat meer uitdaging? Vakantiepark Leukermeer heeft ook een wakeboard school, hier kunt u leren waterskiën of wakeboarden. Of ga met z'n allen op een banaan achter een super gave speedboot.

 
Nationaal Park de Maasduinen
 

Kom ook luxe kamperen

De deur van uw caravan of camper open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad. Lijkt u dat ook wel wat? Dan hoeft u niet helemaal naar Spanje of Italië te reizen. Dat kan namelijk gewoon in Limburg. 

  • Comfortplaats met uw eigen stroom-, water-, afvoer- en tv-aansluiting. Uw auto kan naast uw caravan en/of tent staan.
  • Autovrije comfortplaats met uw eigen stroom-, water-, afvoer- en tv-aansluiting. Hier mogen geen auto´s rijden, wat wel zo veilig is voor de kleine vakantiegangers.
 
Meer over onze luxe kampeerplaatsen
 

De ideale vakantie voor bootliefhebbers

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met luxe jachthaven in Limburg. Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte. Wij hebben ligplaatsen voor boten van maximaal 8 meter.

Leukermeer is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieën & banaanvaren.

 
Ontdek onze jachthaven