• Camping met jachthaven
  • Vele watersportmogelijkheden
  • Beoordeeld met 5 sterren
 

5-sterren camping bij de Maasduinen

Vakantie & Resort Leukermeer ligt midden in Nationaal Park De Maasduinen, één van de mooiste natuurgebieden van Limburg. Ontdek vanaf onze ANWB camping dit natuurgebied per fiets of te voet! Vanaf onze camping nabij de Maasduinen starten diverse fiets- en wandelroutes. Nationaal Park De Maasduinen is een paradijs voor mountainbikers. U kunt uw eigen mountainbike meenemen of deze huren bij Vakantie & Resort Leukermeer. Ook wanneer u een dag even geen zin heeft om er op uit te gaan zijn er genoeg faciliteiten op het park zelf waar u gebruik van kunt maken!

 
 
 

Uw verblijf op ons vakantiepark bij de Maasduinen

De deur van uw caravan of camper open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad? Hiervoor hoeft u niet helemaal naar Spanje of Italië te reizen. Dat kan namelijk gewoon bij ons in Limburg, heerlijk op vakantie in eigen land! Op ons vakantiepark bij Nationaal Park De Maasduinen zijn verschillende comfortplaatsen met een eigen stroom-, water-, afvoer- en tv-aansluiting. Uw auto kan naast uw caravan en/of tent staan. Ook heeft onze camping bij de Maasduinen verschillende unieke accommodaties. Zo zijn er beachlodges, chalets en floating houses welke op het water staan! Alle accommodaties zijn gezellig en compleet ingericht en hebben een eigen terras. 

 

Ons vakantiepark bij de Maasduinen in het kort

  • Unieke accommodaties
  • Comfort kampeerplaatsen
  • Privé jachthaven
  • Beachclub op het park
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Gelegen in natuurrijke omgeving
 
 

To do's nabij ons Vakantie & Resort bij de Maasduinen

Vakantie & Resort Leukermeer ligt direct aan het water bij het Leukermeer! Dit maakt het park dan ook een echte watersportcamping. Huur een motorboot om rustig op het water te dobberen en het Leukermeer te verkennen. Of kom lekker kanoën, waterfietsen of kayakken! Bent u op zoek naar wat meer uitdaging? Vakantie & Resort Leukermeer beschikt over een wakeboard school, hier kunt u leren wakesurfen of wakeboarden. Of ga met z'n allen op een banaan achter een super gave speedboot. Ook is ons vakantiepark bij de Maasduinen ideaal voor bootliefhebbers! Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, en leg deze in onze jachthaven in Limburg nabij uw vakantiehuis bij de Maasduinen. Wij hebben ligplaatsen voor boten van maximaal 8 meter. Leukermeer is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas!

 

Vakantiepark nabij de Maasduinen ⬇️

 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.