• Luxe 5-sterren vakantiepark
  • Midden in de prachtige Maasduinen
  • Zandstrand aan het Leukermeer

Luxe vakantiepark aan het water in Limburg

Vakantie vieren midden in de prachtige Maasduinen in Limburg én verblijven op of aan het water? Bekijk de mogelijkheden bij Vakantie & Resort Leukermeer. Hier viert u namelijk vakantie in luxe aan het water! De ruime kampeerplaatsen, sfeervolle accommodaties, vele faciliteiten en luxe jachthaven waarover het park beschikt maken dit tot een unieke toplocatie. Ziet u uzelf al aanmeren met uw eigen boot om vervolgens te genieten van een vakantie boordevol rust en ruimte? Beleef een fantastische vakantie ervaring op ons luxe vakantiepark aan het water in Limburg!  

 

Vakantiepark in Limburg aan het water

Een vakantie op ons 5-sterren vakantiepark aan het water is pas écht genieten. Maakt u de keuze om te verblijven in één van onze sfeervolle accommodaties? Dan kunt u kiezen uit onze comfortabele chalets, (beach)lodges met uitzicht op het Leukermeer of luxe floating houses. Een unieke belevenis op het water! De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark aan het water in Nederland kunt u er ook voor kiezen om te kamperen op onze ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn prachtig gelegen aan het water. Stelt u zich eens voor: u wordt ‘s ochtends wakker, doet de deur van uw caravan of camper open en heeft een schitterend uitzicht over het water, de jachthaven én het strandbad. Dat geeft u toch het ultieme vakantiegevoel vanuit uw vakantiehuis op het water

Wat te doen op ons vakantiepark aan het water?

Vakantie & Resort Leukermeer beschikt over vele verschillende faciliteiten voor jong en oud. U hoeft zich dan ook zeker niet te vervelen tijdens uw vakantie op ons vakantiepark aan het water in Limburg. Beleef zwemplezier bij onze zwembaden, aan het Leukermeer en bij ons open waterspeelparadijs. Huur een beachkano of waterfiets, maak kennis met onze wakeboard school of ga gezellig met de hele groep banaanvaren! Uren waterpret gegarandeerd.

Voor wat meer actie zonder water kunt u terecht op onze midgetgolfbanen, padelbaan, pumptrack en tennisbaan. Aan de kinderen is ook gedacht: het is lachen, gieren en brullen bij de kidsclub, de kinderdisco, tijdens diverse speur- en spooktochten en meer! Bezoek ook eens onze beachclub en laat u lekker verwennen. Hier kunt u ‘s avonds ook terecht voor live muziek en disco. Ondanks de vele voorzieningen op het park raden we u ook zeker aan om de prachtige omgeving van ons vakantiepark in Limburg aan het water te verkennen.

In de omgeving

✤ Gevarieerde wandel- en fietsroutes

✤ Natuurgebieden de Hamert en de Ravenvennen

✤ Nationaal Park De Maasduinen

✤ Kasteeltuinen Arcen

✤ Toverland Sevenum

✤ Steden als Maastricht, Nijmegen en Lottum

 
 

Hier vindt u ons luxe vakantiepark aan het water