1. Vakantie in Nederland
  2. Verblijven aan het water in Limburg
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Op vakantie in eigen land

Tijdens de coronacrisis is het lastig, en soms zelfs onmogelijk, om lange stukken te reizen of om de grens over te gaan. Kies daarom dit jaar voor een vakantie in eigen land! Want een vakantie bij ons op Vakantiepark Leukermeer geeft u toch nog het buitenlandse gevoel dat u misschien zoek tijdens uw vakantie. En een vakantie in eigen land is net zo leuk als een vakantie elders.

Ontdek het aanbod
 

Verblijven op vakantiepark Leukermeer

Natuurlijk is een vakantie in eigen land pas echt prettig als u ook kunt verblijven op een mooie plaats. En dat kan op Vakantiepark Leukermeer. Wij bieden namelijk naast kampeerplaatsen ook verschillende luxe huuraccommodaties met eigen sanitair aan. Bijvoorbeeld de verschillende Beachlodges. De Beachlodge Haven is een luxe huuraccommodatie die uitkijkt over de jachthaven van het Leukermeer. Of de Beachlodge Eiland die, zoals u misschien al wel kunt raden, uitkijkt over het eiland van ons Vakantiepark. Naast de beachlodges bieden wij nog verschillende luxe huuraccommodaties aan van waaruit u toch nog heerlijk vakantie kunt vieren tijdens deze crisis.

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel de korte reistijd. U hoeft namelijk niet urenlang in de auto te zitten om op uw vakantiebestemming aan te komen. U kunt dus met hooguit een paar uur reizen heerlijk genieten van een vakantie op ons vakantiepark. Een ander voordeel van vakantie in eigen land is dat u de taal spreekt. U hoeft zich niet in allerlei bochten te wringen om u verstaanbaar te maken: u kunt gewoon lekker Nederlands praten. Wel zo gemakkelijk. Ten slotte is Nederland ook gewoon een heel mooi land. U kunt hier de natuur in trekken, genieten van heerlijk weer in de zomer en van alles dat Nederland te bieden heeft. Kortom, zo gek is een vakantie in eigen land helemaal niet.

Ontdek de natuur

Ondanks dat veel plekken gesloten zijn op dit moment is het nog wel mogelijk een wandeling of fietstocht te maken (op gepaste afstand). En de omgeving van ons vakantiepark leent zich hier uitstekend voor. Fiets langs de rivier de Maas, bezoek de Maasheggen en de Maasduinen en ontdek de mooiste natuur, gewoon in Nederland. Dan zult u zien dat ons land meer te bieden heeft dan u van tevoren zou denken.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid