• Vakantie in Nederland
  • Verblijven aan het water in Limburg
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Genienten tijdens een vakantie in eigen land

Kies daarom dit jaar voor een vakantie in eigen land! Want een vakantie bij ons op Vakantie & Resort Leukermeer geeft u toch nog het buitenlandse gevoel dat u misschien zoek tijdens uw vakantie. En een vakantie in eigen land is net zo leuk als een vakantie elders.

 

Verblijven op Vakantie & Resort Leukermeer

Natuurlijk is een vakantie in eigen land pas echt prettig als u ook kunt verblijven op een mooie plaats. En dat kan op Vakantie & Resort Leukermeer. Wij bieden namelijk naast kampeerplaatsen ook verschillende luxe huuraccommodaties met eigen sanitair aan. Bijvoorbeeld de verschillende Beachlodges. De Beachlodge Haven is een luxe huuraccommodatie die uitkijkt over de jachthaven van het Leukermeer. Of de Beachlodge Eiland die, zoals u misschien al wel kunt raden, uitkijkt over het eiland van ons Vakantiepark. Naast de beachlodges bieden wij nog verschillende luxe huuraccommodaties aan van waaruit u toch nog heerlijk vakantie kunt vieren tijdens deze crisis.

Op en top faciliteiten

Tijdens uw vakantie in eigen land op Vakantie & Resort Leukermeer ervaart u elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. Lekker zwemmen in het binnenzwembad, een balletje overgooien in het meer, volop waterpret beleven bij het grote aquapark en kinderen die zich kunnen uitleven dankzij de sport- en spelevenementen. Voor jong en oud is het hier goed vertoeven en zal niemand zich geen enkel moment vervelen. Op Vakantie & Resort Leukermeer is zo een dag ingevuld met tal van leuke activiteiten! 

Heerlijke uiteenlopende gerechten

Puur genieten, iedereen verlangt ernaar tijdens zijn vakantie in eigen land. Op Vakantie & Resort Leukermeer staat genieten centraal. Dat dus betekent dat u gegarandeerd een zorgeloze vakantie tegemoet gaat en dat u zichzelf ook af en toe lekker kan verwennen, bijvoorbeeld bij Beachclub Leukermeer. Hier serveren we verkoelende drankjes, heerlijke hapjes en kunt u hier terecht voor een uitgebreid drie-gangen diner. Komt u ook gezellig een hapje eten bij Beachclub Leukermeer en genieten van het schitterend uitzicht over het meer? Wij leggen u graag lekker in de watten! 

Watersport in eigen land 

Een vakantie in eigen land op Vakantie & Resort Leukermeer doet zich niet onder een vakantie in Zuid-Spanje. Ook op ons park geniet u van de meest luxe faciliteiten die uw vakantie op en top maken. Denk bijvoorbeeld aan alle actie die wij bieden op het water. U kunt bij ons een comfortabele motorboot huren, kanovaren, banaanvaren, waterfietsen of ga lekker zelf varen met uw eigen boot. Op onze watersportcamping zijn alle ingrediënten aanwezig voor het beleven van een heerlijke middag op het water. 

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel de korte reistijd. U hoeft namelijk niet urenlang in de auto te zitten om op uw vakantiebestemming aan te komen. U kunt dus met hooguit een paar uur reizen heerlijk genieten van een vakantie op ons vakantiepark. Een ander voordeel van vakantie in eigen land is dat u de taal spreekt. U hoeft zich niet in allerlei bochten te wringen om u verstaanbaar te maken: u kunt gewoon lekker Nederlands praten. Wel zo gemakkelijk. Ten slotte is Nederland ook gewoon een heel mooi land. U kunt hier de natuur in trekken, genieten van heerlijk weer in de zomer en van alles dat Nederland te bieden heeft. Kortom, zo gek is een vakantie in eigen land helemaal niet.

Ontdek de natuur

De omgeving van ons vakantiepark leent zich hier uitstekend voor. Fiets langs de rivier de Maas, bezoek de Maasheggen en de Maasduinen en ontdek de mooiste natuur, gewoon in Nederland. Dan zult u zien dat ons land meer te bieden heeft dan u van tevoren zou denken.