• 5-sterren camping in Nederland aan het water
  • Nabij de Maasduinen
  • Met jachthaven en zwembad

5-sterren camping in Nederland 

Van de 5-sterren campings in Nederland is Vakantiepark Leukermeer er één van, al 30 jaar! Dat betekent dat we zijn uitgeroepen tot één van de beste campings van Nederland. Een échte ANWB camping die door ANWB-deskundigen en gasten is beoordeeld. Hier zijn wij uiteraard erg trots op en wij bezorgen u ook graag een geweldige vakantie in Limburg. Komt u zelf ervaren wat een 5-sterren camping in Nederland inhoudt?

 

Uw verblijf op onze 5-sterren camping in Limburg

Dat Vakantiepark Leukermeer een camping in Limburg met 5 sterren is ziet u onder andere terug in de faciliteiten. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u geniet van alleen het allerbeste dat wij te bieden hebben. Zo kunt u verschillende watersporten doen, ontspannen bij de beachclub of  in de sauna en heerlijk luieren aan het water. En de kinderen? Die vermaken zich opperbest in het binnen- en buitenzwembad, met het animatieteam, in het aquapark, de speeltuin, de gamehal of tijdens een potje midgetgolf. Beleef het ultieme vakantiegevoel!

Op onze 5-sterren camping in Limburg verblijft u in luxe accommodaties, bestaande uit chalets, lodges, beachlodges of floating houses, voor maximaal 6 personen. Ook kunt u kamperen op onze ruime kampeerplaatsen, waarvan een deel uitkijkt over het water en de jachthaven.

Onze faciliteiten

  • Jachthaven en strand
  • Watersportmogelijkheden
  • Binnen- en buitenzwembad en aquapark
  • Beachclub met terras
  • Diverse sportvelden
  • Animatie in de vakanties
  • Fiets- en scooterverhuur
  • Sauna, massagebad en zonnebank

Kies uw voorkeur voor uw verblijf op onze camping met 5 sterren in Nederland 

Verken de omgeving vanaf onze 5-sterren camping in Nederland

Onze camping met 5 sterren in Nederland bevindt zich in Noord-Limburg. Hier vint u leuke plaatsen, bezienswaardigheden en kunt u leuke activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Kasteeltuinen van Arcen. Deze prachtige tuinen, gelegen in het Limburgse plaatsje Arcen, zijn absoluut een bezoekje waard. Ook kunt u in Noord-Limburg op diverse plekken shoppen. Bijvoorbeeld in het centrum van Venlo. Daar ontdekt u ook de regionale geschiedenis, namelijk in het Limburgs Museum. Heeft u heel Venlo gezien? Dan kunt u heerlijk tot rust komen op een van de vele terrassen. Zit u niet te wachten op een stedentrip, maar komt u liever tot rust in de natuur? Ga dan naar Nationaal Park De Maasduinen. Hier geniet u van prachtige flora en fauna. Zo wordt een bezoek aan onze 5-sterren camping in Limburg een ware droomreis.

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over hoe leuk onze 5-sterren camping is, maar uiteindelijk kunt u dat het beste zelf ervaren. Want zeg nu zelf: iets is pas top als u het zelf gekeurd heeft. Reserveer daarom een plekje op onze camping en kom zelf ervaren waarom wij 5 sterren hebben. Zien wij u binnenkort?

Boek een plekje op onze 5-sterren camping