• 5-sterren camping in Nederland aan het water
  • Nabij de Maasduinen
  • Met jachthaven en zwembad

5-sterren camping in Nederland 

Van de 5-sterren campings in Nederland is Vakantie & Resort Leukermeer er één van, al 30 jaar! Dat betekent dat we zijn uitgeroepen tot één van de beste campings van Nederland. Een échte ANWB camping die door ANWB-deskundigen en gasten is beoordeeld. Hier zijn wij uiteraard erg trots op en wij bezorgen u ook graag een geweldige vakantie in Limburg. Komt u zelf ervaren wat een 5-sterren camping in Nederland inhoudt?

 

Uw verblijf op onze 5-sterren camping in Limburg

Dat Vakantie & Resort Leukermeer een camping in Limburg met 5 sterren is ziet u onder andere terug in de faciliteiten. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u geniet van alleen het allerbeste dat wij te bieden hebben. Zo kunt u verschillende watersporten doen, ontspannen bij de beachclub of  in de sauna en heerlijk luieren aan het water. En de kinderen? Die vermaken zich opperbest in het binnen- en buitenzwembad, met het animatieteam, in het aquapark, de speeltuin, de gamehal of tijdens een potje midgetgolf. Beleef het ultieme vakantiegevoel!

Op onze 5-sterren camping in Limburg verblijft u in luxe accommodaties, bestaande uit chalets, lodges, beachlodges of floating houses, voor maximaal 6 personen. Ook kunt u kamperen op onze ruime kampeerplaatsen, waarvan een deel uitkijkt over het water en de jachthaven.

Onze faciliteiten

  • Jachthaven en strand
  • Watersportmogelijkheden
  • Binnen- en buitenzwembad en aquapark
  • Beachclub met terras
  • Diverse sportvelden
  • Animatie in de vakanties
  • Fiets- en scooterverhuur
  • Sauna, massagebad en zonnebank

Kies uw voorkeur voor uw verblijf op onze camping met 5 sterren in Nederland 

Verken de omgeving vanaf onze 5-sterren camping in Nederland

Onze camping met 5 sterren in Nederland bevindt zich in Noord-Limburg. Hier vind u leuke plaatsen, bezienswaardigheden en kunt u leuke activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Kasteeltuinen van Arcen. Deze prachtige tuinen, gelegen in het Limburgse plaatsje Arcen, zijn absoluut een bezoekje waard. Ook kunt u in Noord-Limburg op diverse plekken shoppen. Bijvoorbeeld in het centrum van Venlo. Daar ontdekt u ook de regionale geschiedenis, namelijk in het Limburgs Museum. Heeft u heel Venlo gezien? Dan kunt u heerlijk tot rust komen op een van de vele terrassen. Zit u niet te wachten op een stedentrip, maar komt u liever tot rust in de natuur? Ga dan naar Nationaal Park De Maasduinen. Hier geniet u van prachtige flora en fauna. Zo wordt een bezoek aan onze 5-sterren camping in Limburg een ware droomreis.

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over hoe leuk onze 5-sterren camping is, maar uiteindelijk kunt u dat het beste zelf ervaren. Want zeg nu zelf: iets is pas top als u het zelf gekeurd heeft. Reserveer daarom een plekje op onze camping en kom zelf ervaren waarom wij 5 sterren hebben. Zien wij u binnenkort?