5 sterren camping Nederland

Er zijn niet veel 5 sterren campings in Nederland, maar vakantiepark Leukermeer is er één. Een échte 5 sterren camping Nederland die door ANWB deskundigen en gasten is beoordeeld. Hier zijn wij uiteraard erg trots op en wij bezorgen u ook graag een geweldige vakantie in Limburg. Komt u zelf ervaren wat een 5 sterren camping Nederland inhoudt?

Boek een echte 5 sterren camping in Limburg

Boek een vakantie op onze 5 sterren camping en geniet van een top vakantie!

Nog niet overtuigd? Wij zijn al ruim 35 jaar het leukste vakantiepark van Limburg! Waarom? Wij creëren het ultieme vakantiegevoel door gastvrijheid, comfort en talloze activiteiten en faciliteiten te combineren. Bijvoorbeeld:

  • Stranden
  • Watersport
  • Aquapark
  • Zwembaden
  • Beachclub
  • Sport & Spel
  • Animatie
  • Fiets- & scooterverhuur

Luxe camping in Noord-Limburg

5 sterren camping Nederland Leukermeer is gelegen in Noord-Limburg. Limburg is een hele leuke provincie met, als enige provincie in Nederland, heuvels (of bergen). Dat is ook één van de eerste dingen waar mensen vaak aan denken, maar Noord-Limburg is niet zo heuvelachtig. Noord-Limburg staat in plaats van om haar heuvels bekend om leuke plaatsen, bezienswaardigheden en activiteiten.

Zo zijn er de Kasteeltuinen van Arcen. Deze prachtige tuinen, gelegen in het Limburgse plaatsje Arcen, zijn absoluut een bezoekje waard. Naast de kasteeltuinen biedt Noord-Limburg ook uitstekend de gelegenheid om lekker een dagje te shoppen, hiervoor kun je terecht in het centrum van Venlo. Deze stad biedt naast een heleboel winkels ook een prachtige geschiedenis om te ontdekken in het Limburgs Museum. Heb je heel Venlo gezien, dan kun je even heerlijk tot rust komen op een van de vele terrassen. Zit je niet te wachten op een stedentrip, maar kom je liever tot rust in de natuur? Kom dan naar Nationaal Park De Maasduinen. Hier kun je heerlijk tot rust komen met prachtige natuur om je heen. Zo wordt een bezoek aan 5 sterren camping Recreatiepark Leukermeer een ware droomreis.

5 sterren camping Nederland met jachthaven

Vakantiepark Leukermeer beschikt over een heuse jachthaven. Het is dan ook niet zo gek dat deze 5 sterren camping Nederland een echte trekpleister is voor waterliefhebbers. Er zijn een aantal redenen waarom je met je boot naar Vakantiepark Leukermeer moet komen. Allereerst is het water in de jachthaven schoon en kan er een blauwe vlag wapperen. Er is een botenhelling, dus u kunt uw boot gemakkelijk te water laten. Daarnaast zijn er prachtige vaarroutes in de omgeving. U kunt dus heerlijk op ontdekkingstocht gaan. Beschik je niet over een eigen boot, geen paniek! Op Camping Leukermeer kun je ook een boot huren, ideaal voor als je wel het water op wilt, maar geen eigen middelen hebt.

Camping in de buurt van Venray

Wist u dat Vakantiepark Leukermeer een camping in de buurt van Venray is? De omgeving van Venray (en Venray zelf) staat boordevol leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kunt u alles over deze Limburgse stad te weten komen in het Venrays museum. Ook een aanrader is het Oorlogsmuseum in Overloon. Dit museum vertelt u de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en heeft als bonus nog een grote collectie oorlogsvoertuigen. Absoluut een aanrader vanaf onze camping.

ANWB Camping

Vakantiepark Leukermeer is een officiële ANWB Camping. Dat betekent dat het park is uitgeroepen tot één van de beste vakantieparken van Nederland (in 2020). Een titel waar we natuurlijk zeer trots op zijn en dat willen we natuurlijk graag met u delen. Kom daarom genieten van alles dat Vakantiepark Leukermeer te bieden heeft. Boek nu uw plekje en ontdek waarom de ANWB het park zo waardeert!

Vakantiepark Leukermeer heeft mag al 30 jaar trots de 5 ANWB sterren aanvoeren. Daarnaast mogen we de titel ADAC Superplatz dragen. Ook in 2021 heeft Vakantiepark Leukermeer weer de gastvrijheid en trots hoog in het vaandel staan. Ontdek dit zelf en kom genieten van onze 5 sterren camping Nederland!

Kom genieten van dé 5 sterren camping in Nederland

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over onze camping en hoe leuk onze camping is, maar uiteindelijk kunt u 't het beste zelf ervaren. Want zeg nou zelf: iets is pas top als u het zelf gekeurd heeft. Reserveer daarom nu een plekje op onze 5 sterren camping en kom zelf ervaren hoe leuk het is op Vakantiepark Leukermeer! Zien wij u binnenkort?

Camping aan het water

Vakantiepark Leukermeer is een heuse 5 sterren camping aan het water. Het Leukermeer biedt verschillende watersportactiviteiten die voor jong en oud aantrekkelijk zijn. Voor de "extreme"sporters is er de mogelijkheid om te wakeboarden en te waterskiën. En kun je nog niet wakeboarden? Dan kan er op onze wakeboardschool les gevolgd worden waarbij je alle ins en outs van de sport onder de knie krijgt. Zo ben je in no time een echte wakeboarder.

Voor de mensen die niet van het extreme houden, maar wel graag op of met het water bezig zijn, biedt Recreatiepark Leukermeer nog veel meer activiteiten op het Leukermeer aan. Er kan een kano gehuurd worden, waarmee het Leukermeer getrotseerd kan worden. Of er kan een waterfiets worden gehuurd. Houd je niet van bootjes, dan kan er ook gezeild of gesurft worden. 

En in de zomermaanden kan er gespeeld worden op het Aquapark. Deze opblaasbare waterspeeltuin is, tegen een kleien betaling, in een gedeelte van juli en augustus geopend voor iedereen die zin heeft in een beetje waterpret. Gegarandeerd dat de kinderen een geweldige tijd gaan beleven op deze 5 sterren camping Nederland!

Camping aan een meer

Het Leukermeer biedt allerlei leuke activiteiten. Zoals hierboven al genoemd kan er heerlijk gespeeld worden op het Aquapark. Maar u kunt ook heerlijk varen op het water, een bananenboot bevaren en heerlijk spelen op het strand. En dat maakt een vakantie op Vakantiepark Leukermeer zo leuk. Er is onbeperkte waterpret en u kunt gemakkelijk aan komen varen met uw eigen boot. Ideaal toch?

Waarom Leukermeer een 5 sterren camping Nederland is

De titel 5 sterren camping krijg je natuurlijk niet zomaar. Dit is namelijk niet voor elke camping weggelegd. Maar wat maakt Vakantiepark Leukermeer nou een 5 sterrencamping Nederland? Nou, naast dat de camping er goed verzorgt uitziet, beschikt hij ook over uitstekende faciliteiten. Zo kun je verschillende watersporten ondernemen, en heerlijk luieren aan het water. Maar het is ook een 5 sterren camping Nederland omdat u er een heerlijke vakantie kan vieren!

Aquapark op Vakantiepark Leukermeer 

Op Vakantiepark Leukermeer vind je het superleuke Aquapark. Dit netwerk aan waterspeeltoestellen zijn naast ontzettend leuk om te beklimmen, ook nog eens ideaal voor een actieve middag. Het Aquapark is onlangs vervangen, dus u kunt meteen de nieuwe opblaastoestellen ontdekken.

 
Vakantie op onze 5 sterren camping Nederland boeken