1. Camping in Limburg
  2. Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  3. Eigen jachthaven

ANWB Topcamping in Nederland

Elk jaar worden de ANWB Top Camping en ADAC Superplatz bekend gemaakt. Vakantiepark Leukermeer is, net zoals de voorgaande 30 jaar, erkend als ANWB Top Camping. Ook het predicaat ADAC Superplatz is met een jaar verlengd en mogen we in 2021 voeren. We hebben van de ANWB een 5 sterren classificatie gehad en kunnen daarom met recht zeggen een topcamping in Nederland te zijn! Uiteraard zijn we hier zeer trots op.

Komt u ook naar onze topcamping Nederland?

Kamperen op een topcamping betekent comfortabele kampeerplekken, uitstekende faciliteiten en natuurlijk een geweldige vakantie. Wij doen er alles aan om u een topvakantie te bezorgen.

Bijvoorbeeld door u luxe comfortplaatsen aan te bieden. Camping Leukermeer heeft 2 soorten comfortplaatsen: gewone en autovrije. Bij de autovrije mag u de auto niet op uw plek parkeren, zodat kleine kinderen veilig op het kampeerveld kunnen rennen en spelen.

Waar u ook voor kiest, u heeft altijd een ruime kampeerplek voor uw camper, caravan en voortent. Bovendien heeft u een eigen watertoevoer, afvoer en stroomvoorziening van 10 ampère.

Ontdek het aanbod
 

Onafhankelijke inspectie voor topcamping in Nederland

De ANWB voert jaarlijks onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook in 2021 werden meer dan 2.000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen het sanitair, terrein, zwemfaciliteiten, recreatie en winkels & horeca. De 5 sterren classificatie voor onze topcamping in Nederland staat o.a. voor een uitblinkende kwaliteit, een top terrein en een mooi sanitair. Komt u naar onze Topcamping in Nederland?

ANWB Erkende camping

Camping Leukermeer is door de ANWB uitgeroepen tot één van de beste ANWB Campings van Nederland. Niet zo gek, als je weet hoeveel leuke dingen je op dit vakantiepark kan doen. kijk maar eens naar de activiteiten, faciliteiten en mogelijkheden die deze camping te bieden heeft.

Ook in 2021 weer een ANWB topcamping in Nederland

Ook in 2021 heeft Vakantiepark Leukermeer de stempels ADAC Superplatz en ANWB Top Camping verkregen. Daarnaast zijn we dit jaar ook weer één van de Superplatzen. Dat betekent dat je bij ons uitstekend kan kamperen. We zijn dan ook ontzettend trots dat we onszelf al 30 jaar een 5 sterren camping mogen noemen. 

Volop waterpret op de camping

Maar wat maakt Vakantiepark Leukermeer nou een topcamping? Het aanbod van wateractiviteiten speelt duidelijk een rol in deze benoeming. Want op Vakantiepark Leukermeer kunt u volop genieten van allerlei leuke wateractiviteiten. Het Leukermeer zelf heeft al heel veel waterpret te bieden. Zo kunt u heerlijk zwemmen in het meer. Met het leuke strand dat de camping rijk is kunnen uw kinderen ook nog leuk zandkastelen bouwen en spelen op de speeltoestelen.

Watersporten op het Leukermeer

Het Leukermeer is ook uitstekend geschikt voor verschillende watersporten. U kunt er zeilen, waterfietsen, kanoën, surfen en zelfs een motorboot huren! Er is dus voor elk type watersporter wel iets leuks te doen. Maar dat is nog niet alles. Er is ook een wakeboardschool en u kunt waterskiën op het Leukermeer. Dat betekent dat zelfs de échte thrillseeker zich uit kan leven op het water. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid