• Camping in Limburg
  • 5 sterren van de ANWB en ADAC
  • Eigen jachthaven
  • Groot aquapark

Al meer dan 35 jaar ANWB Topcamping in Nederland

Elk jaar worden de ANWB Top Camping en ADAC Superplatz bekend gemaakt. Vakantiepark met Camping Leukermeer is, net zoals de voorgaande 35 jaar, erkend als ANWB Top Camping met maar liefst 5 sterren. Ook zijn we weer uitgeroepen tot ADAC Superplatz. We zijn dus een echte topcamping in Nederland! We zijn dan ook ontzettend trots dat we onszelf al meer dan 35 jaar een 5 sterren camping mogen noemen. 

Onafhankelijke inspectie voor topcamping in Nederland

Hoe komen we aan zulke goede beoordelingen? Zowel de ANWB als de ADAC voeren jaarlijks onafhankelijke campinginspecties uit. Ook in 2023 inspecteerde de ANWB meer dan 2.000 campings. Ze beoordelen het sanitair, terrein, zwemfaciliteiten, recreatie en winkels & horeca. Wij hebben dus 5 sterren gekregen. Dat betekent dat u bij ons onder andere uitstekende service, een top terrein en schoon sanitair vindt. Komt u ook naar onze topcamping in Nederland?

Komt u ook naar onze topcamping Nederland?

Kamperen op een topcamping betekent comfortabele kampeerplekken, uitstekende faciliteiten en natuurlijk een geweldige vakantie. Wij doen er alles aan om u een topvakantie te bezorgen.

Bijvoorbeeld door u luxe comfortplaatsen aan te bieden. Camping Leukermeer heeft 2 soorten comfortplaatsen: gewone en autovrije. Bij de autovrije mag u de auto niet op uw plek parkeren, zodat kleine kinderen veilig op het kampeerveld kunnen rennen en spelen. Waar u ook voor kiest, u heeft altijd een ruime kampeerplek voor uw camper, caravan en voortent. Bovendien heeft u:

  • eigen watertoevoer
  • eigen afvoer
  • stroomvoorziening van 10 ampère
Ontdek het aanbod
 

Ontdek onze uitstekende faciliteiten

Topcamping Nederland "Leukermeer" ligt aan het Limburgse Leukermeer. Daardoor kunnen we u uitstekende faciliteiten op en rond het water bieden. Zoals:

  • Jachthaven
  • Verhuur van boten, kano´s en meer
  • Zandstrand met beachclub
  • Aquapark

Maar we hebben nog veel meer faciliteiten. Zo is er een uitgebreid animatieprogramma voor uw kinderen. Die vermaken zich trouwens ook wel in de speeltuinen, op de grote trampoline en in het aquapark. Ook volwassenen hoeven zich geen moment te vervelen. Met een sauna, massagebad en een zonnebank kunt u zich heerlijk ontspannen. Bent u meer een actief type? Ontdek dan onze fitnessruimte of neem een duik in het Leukermeer.

Tot slot hebben we nog diverse praktische voorzieningen. Zoals betaalde Wifi op uw kampeerplaats, een eigen supermarkt en natuurlijk schoon sanitair. Daar kunt u gratis douchen, afwassen en naar de wc gaan. Zijn uw kleren vies geworden? Dan loopt u even naar de wasserette.

Meer over onze faciliteiten
 

Volop waterpret op de camping

Maar wat maakt Vakantie & Resort Leukermeer nou een topcamping? Het aanbod van wateractiviteiten speelt duidelijk een rol in deze benoeming. Want op Vakantie & Resort Leukermeer kunt u volop genieten van allerlei leuke wateractiviteiten. Het Leukermeer zelf heeft al heel veel waterpret te bieden. Zo kunt u heerlijk zwemmen in het meer. Met het leuke strand dat de camping rijk is kunnen uw kinderen ook nog leuk zandkastelen bouwen en spelen op de speeltoestelen.

Watersporten op het Leukermeer

Het Leukermeer is ook uitstekend geschikt voor verschillende watersporten. U kunt er zeilen, waterfietsen, kanoën, surfen en zelfs een motorboot huren! Er is dus voor elk type watersporter wel iets leuks te doen. Maar dat is nog niet alles. Er is ook een wakeboardschool en u kunt waterskiën op het Leukermeer. Dat betekent dat zelfs de échte thrillseeker zich uit kan leven op het water. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid