Het leukste vakantiepark in Noord-Limburg

Ons vakantiepark in Noord-Limburg wordt alleen door natuurgebied De Maasduinen gescheiden van Duitsland. Ook de grens met België bevindt zich op korte afstand. Een Duitse of Belgische stedentrip is het bezoeken waard en zo gemaakt vanaf Vakantiepark Leukermeer. Blijft u liever in Nederland, dan zijn steden als Eindhoven, Venlo en Roermond aan te raden.

Veel te doen op Vakantiepark Leukermeer

Op Vakantiepark Leukermeer is ontzettend veel te beleven. Het is dan ook niet voor niets een top vakantiepark Noord-Limburg. Zo kunt u verschillende activiteiten op het water doen. Wakeboarden, banaanvaren en over het Aquapark gaan zijn een aantal leuke voorbeelden. U kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen op Vakantiepark Leukermeer. Dit kan zowel in het binnenzwembad, buitenzwembad als in het Leukermeer. 

Ook activiteiten buiten het water

De activiteiten op Vakantiepark Leukermeer hoeven niet allemaal in het water plaats te vinden. Er kan lekker gespeeld worden in de speeltuin, u kunt beachvolleyballen, er is een all weather tennisbaan en u kunt zelfs fitnessen. Er is leuke animatie op het park, zodat uw kinderen ook een topvakantie zullen beleven!

Omgeving Vakantiepark Leukermeer
 

Warm welkom op ons vakantiepark in Noord-Limburg

Limburg staat bekend om de gemoedelijkheid, gezelligheid en de warme ontvangst. Eigenschappen die ook bij ons vakantiepark hoog in het vaandel staan. Er is in de omgeving van ons vakantiepark in Noord-Limburg van alles te beleven;

Wij zien u graag terug in Noord-Limburg om u een geweldige vakantie te bezorgen. Graag tot snel!

Boek uw vakantie op ons vakantiepark in Noord-Limburg