• Aan het Leukermeer
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Midden in De Maasduinen

Geniet op een vakantiepark in Noord-Limburg

Er is ontzettend veel te beleven bij Vakantie & Resort Leukermeer. Het park is dan ook niet voor niets een 5-sterren vakantiepark in Noord-Limburg. Ons prachtige park in Well ligt midden in de mooie natuur van De Maasduinen en in de buurt van leuke Noord-Limburgse steden zoals Venlo, Arcen en Venlo. Vakantie & Resort Leukermeer ligt aan het water, waardoor het een ideaal watersport vakantiepark is. Ook last minute kunt u genieten van een vakantie bij Vakantie & Resort Leukermeer. Wij hebben verschillende accommodaties zoals chalets, lodges, of floating houses. Daarnaast hebben wij ook kampeerplaatsen aan het water. Wat uw vakantiewensen ook zijn, ons 5-sterren vakantiepark in Noord-Limburg heeft het allemaal!

Bekijk ons accommodaties en kampeerplaatsen⤵

Vakantiepark in Limburg met zwembad

Bij Leukermeer kunt u niet alleen buiten in het Leukermeer zwemmen. Ons vakantiepark in Noord-Limburg heeft ook een zwembad. Als het mooi weer is kunt u een heerlijke verfrissende duik nemen in het buitenzwembad. Is het toch iets te koud om buiten te zwemmen? Dan kunt u ook binnen zwemmen in ons overdekte zwembad. Dit zwembad heeft onder andere een massagebad, massagestralen, een kinderbad, waterval en fontein. Ons vakantiepark in Limburg met een zwembad is een echte aanrader voor iedereen die gek is op zwemmen.

Kindvriendelijke faciliteiten

  • Leukermeer met zandstrand
  • Waterspeelparadijs Aquapark
  • Watersportmogelijkheden
  • Animatie in de vakanties
  • Sport en spel
 

Ons kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Limburg heeft verschillende accommodaties. Verblijf tijdens uw vakantie met uw gezin en hond in een van de (huisdiervriendelijke)chalets. Wilt u een prachtig uitzicht vanaf uw vakantiewoning? Huur dan een beach lodge met uizicht op de haven en het strand van Leukermeer. Altijd al eens op het water willen slapen? Ook dat kan, bij Leukermeer in Limburg, in een van onze floating houses. Liever kamperen? Wij hebben (autovrije) kampeerplaatsen, vlak bij het water. Wat uw wens ook is, bij ons vakantiepark in Noord-Limburg bent u aan het juiste adres.

 

Genieten op een kindvriendelijk vakantiepark in Noord-Limburg 

Wilt u samen met uw kinderen genieten op een vakantiepark in Noord-Limburg? Goed nieuws, Vakantie & Resort Leukermeer is kindvriendelijk! Kinderen kunnen zich uren vermaken op of bij het water in het Leukermeer of bij de zwembaden. Wist u dat er ook een Aquapark is in het Leukermeer in de zomermaanden? Naast al het waterplezier is er nog veel meer doen op ons kindvriendelijke vakantiepark in Limburg. Bezoek bijvoorbeeld het theater, kinderdisco of de kidsclub. Of leef u uit tijdens sport- en spelactiviteiten op het park. Als u een vakantie boekt bij ons kindvriendelijke vakantiepark in Limburg dan hebben uw kinderen gegarandeerd plezier!

 

Ontdek de faciliteiten op ons vakantiepark in Noord-Limburg⤵