• 5-sterren camping aan het water
  • Op 16 km van Heijen
  • Maasduinen en andere natuurgebieden in de buurt

Geniet van een heerlijke vakantie aan het water vlak bij Heijen

Houdt u van een heerlijke vakantie aan het water? Dan bent u bij Vakantie & Resort Leukermeer aan het goede adres! Op ons vakantiepark vlak bij Heijen kunt u genieten van een onbezorgde vakantie voor jong en oud. Kampeer op onze gezellige veldjes gelegen aan het Leukermeer of verblijf in één van de bijzondere accommodaties, als u een luxere vakantie wilt. Bij onze camping op 16 km van Heijen zijn er diverse faciliteiten aanwezig om uw vakantie onvergetelijk te maken. Leef u uit op de padel- of pumptrack baan, relax op het strand of geniet van een hapje of drankje bij de Beachclub. Kortom, een vakantie bij 5-sterren camping Leukermeer is er één voor jong en oud.

 

Ontdek de vele verblijfsmogelijkheden bij Vakantie & Resort Leukermeer

Bij onze camping nabij Heijen heeft u genoeg keuze uit de vele verblijfsmogelijkheden. Voor een kampeervakantie aan het water zit u bij Vakantie & Resort Leukermeer goed! Bij ons kampeert u op een ruime kampeerplaats en bent u binnen no-time bij het strand en het water. Bent u geen fan van kamperen? Geen zorgen. Bij ons vakantiepark bij Heijen is er ook een ruim aanbod van accommodaties vanuit waar u ook een prachtig uitzicht heeft over het Leukermeer. Verblijf in één van onze floating houses, beachlodges of chalets en geniet van genoeg comfort en luxe.

Boek hier uw vakantie aan het water

Verken de natuurrijke omgeving van ons vakantiepark in de buurt van Heijen

Komt u een huisje huren nabij Heijen, dan bevindt u zich in een natuurrijke omgeving. 5-sterren camping Leukermeer ligt namelijk midden in de prachtige Maasduinen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, net zoals in de andere mooie natuurgebieden in de buurt. Verder zijn er veel gezellige en pittoreske dorpjes te vinden waar veel bijzondere bezienswaardigheden en attracties te vinden zijn. En wilt u een keer een andere cultuur ervaren? Vanaf ons vakantiepark in de omgeving van Heijen bent u binnen 5 minuten in Duitsland!

In de omgeving

  • Nationaal Park De Maasduinen
  • Pittoreske dorpjes en steden
  • Winkelen in Venray, Venlo of Nijmegen
  • Pretpark Toverland
  • Kasteeltuin Arcen en Kasteel Well
  • Wandelen en fietsen door de natuur
  • Mountainbiken door de bossen
 
 
 

Veelgestelde vragen over een camping bij Heijen

🏕 Op welk camping nabij Heijen kampeert u op een veldje aan het water?

Op 5-sterren camping Leukermeer beleef je een heerlijke vakantie met prachtig uitzicht over het Leukermeer. Op deze camping nabij Heijen verblijft u op een gezellig veldje wat direct aan het water ligt. U stapt zo vanuit uw tent op het strand om te relaxen of om een duik te nemen.

🏠 Op welke vakantiepark in de omgeving van Heijen is er een ruim aanbod van accommodaties?

Bij ons vakantiepark gelegen nabij Heijen is er genoeg keuze uit bijzondere verblijfsmogelijkheden tijdens uw vakantie. Breng uw vakantie door in één van de beachlodges, floating houses of in een chalet en ervaar het comfort en de luxe van onze accommodaties.