1. Prachtige en natuurrijke omgeving
  2. Camping aan het water
  3. Luxe jachthaven

Camping in Limburg

Als je op zoek bent naar een leuke camping in Limburg, dan zit u op Camping Leukermeer zeker aan het juiste adres. Met verschillende uitstekende faciliteiten én de prachtige Limburgse natuur om u heen, beleeft u een vakantie om nooit te vergeten.

 

Vakantiepark met Jachthaven

Wat Camping Limburg Leukermeer zo uniek maakt? Dat u gebruik kunt maken van de luxe jachthaven die aanwezig is op het Vakantiepark. Bent u aan het rondreizen met uw boot en zoekt u nog een leuke tussenstop? Of wilt u gewoon heerlijk vakantie komen vieren met uw boot? Geen enkel probleem. Op Vakantiepark Leukermeer bent u meer dan welkom!

Vakantie aan het Leukermeer

Het Leukermeer heeft meer te bieden dan enkel een jachthaven. Het meer is namelijk ook uitermate geschikt voor andere waterrecreatie. Zo kunt u heerlijk zwemmen in het meer. Door de verschillende strandjes is er altijd een lekker plekje aan het water te vinden. Ook kunt u op de bananenboot klimmen voor een spannende vaartocht over het water. Tenslotte is het Aquapark ook absoluut de moeite waard. Heerlijk klimmen en klauteren op het water: wie wil dat nou niet?

Boek nu uw camping in Limburg
 
 

Vakantie op Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer biedt verschillende kampeermogelijkheden aan. Zo kunt u komen kamperen. Neem uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper mee en zoek een prachtig plekje op het Vakantiepark uit. U kunt ook een accommodatie huren. Met keuze uit verschillende chalets en Lodges beleeft u de vakantie precies hoe u dat wil. En bent u heel enthousiast geworden ofver het park, dan kunt u er ook nog voor kiezen een jaar- of seizoensplaats te huren. Met zo'n plek kunt u het hele jaar of seizoen genieten van uw prachtige plekje op Vakantiepark Leukermeer.

 

De omgeving van onze camping in Limburg

De omgeving van Camping Leukermeer is ontzettend mooi en leuk. Allereerst liggen er verschillende mooie steden en dorpen in de omgeving van het vakantiepark. Zo kunt u tijdens uw vakantie hartstikke makkelijk een bezoekje aan Maastricht brengen. Deze provincie hoofdstad staat bomvol bezienswaardigheden en staat garant voor een heerlijk dagje uit. Trek je liever wat meer naar het noorden, dan is Nijmegen een hele leuke bestemming. Deze oude stad, misschien wel de oudste van Nederland, bied allerlei leuke activiteiten. Zo kun je er naar het MuZieum om te ervaren hoe het is om blind te zijn. Je kan er goed op het terras zitten, maar ook een mooi plekje aan de Waal zoeken.

 
Bekijk hier de accomodaties

Natuur in de omgeving

Houdt u niet van het stadse en gaat u liever de natuur in? Neem dan een kijkje in Nationaal Park de Maasduinen. Dit natuurgebied aan de rand van Noord-Limburg staat vol met bossen, heide, stuifduinen en vennen. En heb je Nationaal Park de Maasduinen helemaal verkend, kijk dan nog eens in een van de andere natuurgebieden die de regio rijk is.

 
 
ACSI
ADAC
PINcamp