• Gelegen aan het Leukermeer
  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Pumptrackbaan en zwembaden

Ervaar pure comfort in een vakantiehuis in Noord-Limburg

Een heerlijke vakantie in Noord-Limburg viert u bij Vakantie & Resort Leukermeer. Hier huurt u een vakantiehuis vol luxe en comfort. U heeft de keuze uit diverse vakantiehuizen aan en zelfs óp het water! De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom. Een vakantiehuisje in Limburg huren is ook leuk als last minute bestemming! Er is voor iedereen wel een vakantiehuis dat volledig aan zijn of haar wensen voldoet. Waar gaat uw voorkeur naar uit op Vakantie & Resort Leukermeer?

Huur een vakantiehuis in Limburg ⤵

 

Ervaar hét vakantiegevoel in onze accommodaties

Bij Vakantie & Resort Leukermeer kunt u vakantie komen vieren in één van onze gezellig ingerichte chalets, comfortabele lodges of beachlodges met uitzicht op het Leukermeer. Of vier vakantie op het water en ervaar een unieke beleving in onze floating houses! Een accommodatie op ons vakantiepark is geschikt voor gezelschappen met maximaal 6 personen. Een luxe huisje huren in Limburg doet u dus bij Vakantie & Resort Leukermeer!

 
 

Uw vakantiehuis in Limburg:

  • Chalets, lodges en floating houses
  • Optioneel aan het water
  • Huisdiervriendelijk of huisdiervrij
  • Voor 4, 5 of 6 personen
  • Met privé veranda of dakterras
 

Doen en beleven vanuit uw vakantiehuisje in Limburg

Zowel op ons 5-sterren park als in de omgeving zijn vele leuke activiteiten te ondernemen. Wanneer u een huisje gaat huren in Limburg profiteert u van de vele faciliteiten die het park rijk is. Zoals natuurlijk het Leukermeer met ons privé strand. Maar u kunt ook gebruikmaken van ons binnen- en buitenzwembad, vele sport- en spelmogelijkheden zoals een pumptrackbaan en een padelbaan, toffe speeltuinen en talloze watersporten. Geniet van een heerlijk dagje weg vanuit uw luxe vakantiehuis in Limburg. Ga wandelen of fietsen in de Maasduinen, cultuur snuiven in de pittoreske steden en dorpen, naar Toverland of ga shoppen in Designer Outlet Roermond. TIjdens uw vakantie kunt u diverse uitjes wilt afvinken! 

 
 

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

🐕 Zijn honden toegestaan in de vakantiehuizen op jullie park?

Jazeker. Bij Vakantie & Resort Leukermeer vinden we het maar al te gezellig dat uw trouwe viervoeter mee komt. In een aantal chalets zijn honden dan ook meer dan welkom! Maximaal 1 hond is toegestaan en uw hond dient aangelijnd te zijn op het park. Geeft u bij het boeken wel even aan dat uw hond meekomt?

👧🏼 Wat is er allemaal te doen voor kinderen?

Op ons kindvriendelijke vakantiepark zullen ook de allerkleinste vakantiegangers zich vermaken. Eindeloos speelplezier in de speeltuinen en waterpret in de zwembaden. Naast al het waterplezier is er nog veel meer te doen; bezoek bijvoorbeeld het theater, de kinderdisco of de kidsclub. Of leef u uit tijdens sport- en spelactiviteiten op het park.