• Kampeerplekken aan het water
  • Eigen jachthaven
  • Aquapark Leukermeer

Heerlijk kamperen aan een meer

Houdt u van een vakantie aan een meer? Dan bent u bij Vakantie & Resort Leukermeer aan het goede adres! Bij ons vakantiepark in Limburg verblijft u in één van de beachlodges, chalets of floating houses en heeft u prachtig uitzicht over het Leukermeer. De accommodaties zijn comfortabel en luxe ingericht en beschikken over een overdekt terras. Ook is er de mogelijkheid om te kamperen, u heeft dan een prachtig uitzicht over het Leukermeer. Tijdens uw vakantie aan ons meer bevindt u zich in een prachtige omgeving met veel natuur en mooie steden. De omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of een bezoek aan één van de bezienswaardigheden.

 

Diverse watersportmogelijkheden op het Leukermeer

Vakantie & Resort Leukermeer is dé ideale vakantiebestemming voor watersportliefhebbers! Tijdens uw vakantie aan een meer zijn er namelijk diverse manieren van watersport te beoefenen op het Leukermeer. Zo kunt u er wakeboarden, surfen, banaanvaren, kanoën en waterfietsen. Maar ook beschikt ons vakantiepark in Limburg over een eigen jachthaven waar u met uw eigen boot kunt aanleggen, zo kunt u vanaf uw vakantieplek de omgeving verkennen met uw eigen boot!

Activiteiten rondom het Leukermeer

  • Wakeboarden
  • Surfen
  • Banaanvaren
  • Jachthaven
  • Beachclub Leukermeer
 

Faciliteiten voor de niet-watersportliefhebbers

Ook als u geen fan bent van watersport is onze camping aan een meer een heerlijke vakantiebestemming voor u! Er is namelijk nog veel meer te beleven dan alleen watersport. Zo is er onder andere een gamehal aanwezig, een midgetgolfbaan, een fiets- en scooterverhuur, een tennisbaan en een enthousiast animatieteam in de schoolvakanties. In 2022 zijn er zelfs een gave pumptrack- en padelbaan aangelegd voor de sportieve vakantieganger. Kortom, u verveelt zich geen moment tijdens uw vakantie bij ons vakantiepark in Limburg!

 

Boek hier uw vakantie aan het Leukermeer⤵

Wat vroegen mensen ons?

🏄 Welke watersportmogelijkheden zijn er bij Vakantie & Resort Leukermeer?

Bij ons vakantiepark aan een meer zijn er veel watersportactiviteiten te doen zoals: banaanvaren, kanoën, wakeboarden, surfen, waterfietsen en zelfs kunt u varen en aanmeren met uw eigen boot in de jachthaven. Vanuit onze eigen jachthaven kunt u zo het prachtige Limburg verkennen vanaf het water, met uw eigen boot!

🏠 Welke verblijfstypen zijn er bij Vakantie & Resort Leukermeer?

Bij ons vakantiepark in Limburg zijn er veel mogelijkheden om te verblijven. Zo kunt u kamperen, met uw eigen caravan, met prachtig uitzicht over het Leukermeer. Houd u van een luxere vakantie? Dan kunt u verblijven in een comfortabele beachlodge of chalet, maar ook kunt u uw vakantie doorbrengen in één van de bijzondere floating houses met prachtig uitzicht over het meer!