Vakantie & Resort Leukermeer
Vaarvakantie Nederland

Vaarvakantie Nederland

Uitgelicht: Zomervakantie
Verzeker uzelf van uw favoriete accommodatie of kampeerplek.
  • Vakantiepark met eigen jachthaven
  • Vlak bij de Maas en de Limburgse plassen
  • Met privé strand

Ga op vaarvakantie in Nederland bij Leukermeer!

Wat is er nou leuker dan tijdens uw vakantie uw eigen boot mee te nemen? Juist, helemaal niets. Ga daarom op vaarvakantie in Nederland bij Leukermeer. Ons vakantiepark heeft een ideale ligging met slechts 5 minuten van de Maas en de grote Limburgse plassen. Na een hele dag gevaren te hebben kunt u uw boot aanleggen in onze jachthaven, om vervolgens heerlijk te genieten van uw prachtige accommodatie of kampeerplaats. Daarnaast mag u ook gebruik maken van faciliteiten zoals onze beachclub en zwembad. De jachthaven heeft ruime en luxe ligplaatsen voor schepen tot 16 meter en een botenhelling. Wanneer boekt u een vaarvakantie in Nederland bij Leukermeer Vakantie & Resort?

Zoek en boek uw overnachting tijdens uw vaarvakantie in Nederland ⤵ 

Varen en overnachten in Nederland

Overdag kunt u vanaf ons park ideaal de Maas en de Limburgse plassen ontdekken. In de avond komt u terug op ons park om heerlijk te overnachten in een van de accommodaties of op onze kampeerplaatsen. Op ons 5-sterren vakantiepark kunt u in verschillende accommodaties overnachten met maximaal 6 personen. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in een beachlodge, chalet of lodge. Als u unieker wilt overnachten, verblijf dan in een floating house. Bij Leukermeer hebben wij verschillende soorten kampeerplaatsen: de comfortplaats en de autovrije comfortplaats. Alle plaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over 10 ampère elektra en een eigen wateraansluiting. Bij sommige accommodaties en kampeerplaatsen mag ook uw hond mee! Wanneer komt u varen en overnachten in Nederland bij Vakantie & Resort Leukermeer?

Faciliteiten van Leukermeer:

  • Het Leukermeer met privé strand
  • Watersportfaciliteiten
  • Beachclub Leukermeer
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Padel- en tennisbaan
  • Pumptrack en midgetgolfbanen
  • Fiets- en scooterverhuur

Ontdek onze jachthaven of bekijk onze steigerplaatsen ⤵ 

Vaarvakantie in Nederland met eigen boot

Als u op vaarvakantie gaat in Nederland met uw eigen boot dan wilt u van alle gemakken voorzien zijn. Tijdens uw verblijf bij Leukermeer ligt uw boot in een rustige jachthaven. De jachthaven heeft ruime en verlichte steigers, ideaal voor als u vroeg vertrekt of laat terug komt. Daarnaast zijn de steigers voorzien van stroom- en waterpunten. Uw boot kunt u met gemak het water in en uit krijgen met behulp van onze botenhelling. Goed om te weten is dat op het Leukermeer een maximale snelheid geldt van 9 km/h in verband met waterrecreanten, maar ten zuiden van de Koninginnebrug is het mogelijk om sneller te varen. Bent u al enthousiast over een vaarvakantie in Nederland met uw eigen boot?

Veelgestelde vragen over een vaarvakantie in Nederland

Waar kan ik in Nederland op vaarvakantie met mijn eigen boot?

Een vaarvakantie in Nederland met uw eigen boot boekt u bij Leukermeer. Wij zijn door onze ligging, 5 minuten van de Maas, een ideaal vakantiepark in Limburg voor een vaarvakantie in Nederland. U kunt uw boot aanleggen in onze jachthaven, waarna u heerlijk kunt overnachten in een van onze accommodaties of op een van onze kampeerplaatsen.

Bij welk vakantiepark kan ik varen en overnachten in Nederland?

Varen en overnachten in Nederland kunt u ideaal doen bij Leukermeer. Wij bieden u de mooiste accommodaties en comfortabele kampeerplaatsen op ons vakantiepark met jachthaven. Hierdoor kunt u overdag varen op de Maas en in de avond ontspannen op ons vakantiepark aan het water.