Menu
Zoek & Boek

Jachthaven: varen in Limburg

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte.

Leukermeer is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieën & banaanvaren.

Jachthaven Leukermeer aan de Maas in Well is voorzien van nieuwe ruime en verlichte steigers voor schepen tot wel 20 meter. De ligplaatsen zijn breed en er is met ruime uitvaarwater rekening gehouden zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd. De brede steigers zijn voorzien van stroom- en waterpunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld waardoor het water gegarandeerd vers blijft.

WIFI is verkrijgbaar bij de receptie en boten kunnen ’s winters in de haven blijven liggen.

Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van alle luxe faciliteiten die de jachthaven te bieden heeft, zoals schone en moderne sanitair gebouwen inclusief gratis douches, overdekt zwembad, restaurant, fitnessclub, tennisbaan, stranden, supermarkt, Beach club, kinderanimatie en nog véél meer. in de maanden juli en augustus is het zwembad helaas niet inclusief voor passanten. 

Blauwe vlag

De jachthaven en het strand van Leukermeer zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag staat voor schoon, hygienisch en veilig (zwem)water. U en uw kinderen kunnen onbezorgd zwemmen.

Botenhelling

Neemt u uw boot mee op vakantie? In de jachthaven vindt u een botenhelling, waarmee u uw boot in- en uit het water kunt halen.

Vaarroute

Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug links door het Leukermeer op.

Snelvaren

Jetski's, waterscooters en waterskieërs moeten zich uitleven op de Maas. Ten zuiden van de Koninginnebrug is het mogelijk om snel te varen. Via Blitterswijck zijn een aantal aanlegvoorzieningen voor het te waterlaten van een vaartuig, met name jetski's en waterscooters, bereikbaar.

Op het Leukermeer geldt een lage vaarsnelheid in verband met de veiligheid van de overige waterrecreanten op bijvoorbeeld waterfietsen, kajakken e.d. Helaas mogen jetski's en waterscooters niet naar het Leukermeer meegenomen worden.

Klik hier voor bootverhuur

Boek uw (vaste) ligplaats

Wilt u met de boot de prachtige, Limburgse wateren verkennen? Vanaf onze jachthaven vaart u in no-time op de Maas. Onze jachthaven beschikt over ruime en luxe ligplaatsen. De ligplaatsen zijn zowel per dag als voor een langere periode te huren en voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

Prijslijst vaste havenplaatsen 2020 

Plattegrond jachthaven

Wilt u een vaste ligplaats huren? Vul het formulier in.

ANWB