Jachthaven: varen in Limburg

Uniek: een 5-sterren vakantiepark met luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Zélfs ligplaatsen voor watercampers! Met uw boot varen in Limburg is prachtig. Neem uw boot mee op vakantie, want u bent van harte welkom in de mooist gelegen jachthaven in Limburg met mooie ligplaatsen en veel rust en ruimte.

Leukermeer is de perfecte thuishaven voor korte en lange tochten op de Maas en de aansluitende grote Limburgse plassen. Binnen 5 minuten varen bent u op de Maas en daar mag u hard varen, wakeboarden, waterskieén & banaanvaren.

Direct meer informatie ontvangen? 

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
 

Boek uw vaste ligplaats

Wilt u met de boot de prachtige, Limburgse wateren verkennen? Vanaf onze jachthaven vaart u in no-time op de Maas. Onze jachthaven beschikt over ruime en luxe ligplaatsen. De ligplaatsen zijn zowel voor per dag als voor een langere periode te huren. Wilt u een vaste ligplaats huren? Klik dan verder en vul het formulier in.

Blauwe Vlag

De jachthaven en het strand van Leukermeer zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag staat voor schoon, hygienisch en veilig (zwem)water. U en uw kinderen kunnen onbezorgd zwemmen.

Botenhelling

Neemt u uw boot mee op vakantie? In de jachthaven vindt u een botenhelling, waarmee u uw boot in- en uit het water kunt halen.

Vaarroute

Aan de oever van de Maas ziet u een duidelijk bord met JACHTHAVEN LEUKERMEER. Via de voorhaven vaart u onder de brug links door het Leukermeer op.

Jachthaven Leukermeer

Jachthaven Leukermeer aan de Maas in Well is voorzien van nieuwe ruime en verlichte steigers voor schepen tot wel 20 meter. De ligplaatsen zijn breed en er is met ruime uitvaarwater rekening gehouden zodat er makkelijk kan worden gemanoeuvreerd. De brede steigers zijn voorzien van stroom- en waterpunten. Bovendien worden de waterleidingen om de 4 uur automatisch doorgespoeld waardoor het water gegarandeerd vers blijft.

WIFI is uiteraard mogelijk en boten kunnen ’s winters in de haven blijven liggen.

Of u nu enkele dagen of een paar weken blijft; u kunt gebruik maken van alle luxe faciliteiten die de jachthaven te bieden heeft, zoals schone en moderne sanitair gebouwen inclusief gratis douches, overdekt zwembad, restaurant, fitnessclub, tennisbaan, stranden, supermarkt, Beach club, kinderanimatie en nog véél meer.

Uw boot mee op vakantie!

Onze ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Of u nu met uw speedboot, jacht of zelfs met uw watercamper komt, iedereen is van harte welkom in de Jachthaven van Vakantiepark Leukermeer!

Passanten en vaste ligplaatsen:

U bent van harte welkom met uw eigen boot.

Prijslijst vaste havenplaatsen

Camping- en chaletgasten:

Neem uw boot mee op vakantie, vanaf € 6,50 per dag.

Ligplaatsen

Blijft u het hele seizoen of voor één of meerdere nachten dan kunt u terecht in de splinternieuwe jachthaven voor het restaurant. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom.

Jetski's en waterscooters

Helaas mogen jetski's en waterscooters niet naar het Leukermeer meegenomen worden.

Bootverhuur

Wilt u ook genieten op het water, maar heeft u geen eigen boot? Dan kunt u op ons vakantiepark ook een motorboot, waterfiets, sloep of kano huren.