Vakantie & Resort Leukermeer
Leukermeer vakantie

Steigerplaats max. 12m

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

Accommodatie

  1. Ideale ligging
  2. Op het water
  3. Fantastisch uitzicht

Kamperen

  1. Incl. gebruik (overdekt) zwembad
  2. WiFi (tegen betaling)

Buiten

  1. 16 Ampere met muntinworp
 

Omschrijving

Vakantie & Resort Leukermeer biedt een luxe jachthaven met steigerplaatsen tot maximaal 12m. Bekijk de website voor meer informatie.

Op onze 5 sterren camping kunt u uw passantenplaats reserveren. Ruime passantenplaatsen met uitgebreide voorzieningen. We zijn niet voor niks weer uitgeroepen tot 5-sterren Top Camping 2023 door de ANWB!

U kunt aanleggen met een boot tot maximaal 12m. Vier personen zijn bij de prijs inbegrepen. Onze voorzieningen zijn van topniveau. Er zijn prachtige sanitaire voorzieningen en het douchen is gratis. 
Deze plaatsen zijn zonder parkeerplaats voor een auto en exclusief het gebruik van elektra en water. Ze zijn uitgevoerd met een watertappunt en muntinworpzuil voor elektra in de buurt van de ligplaats.

 

Parkomschrijving

Vakantiepark Leukermeer is al ruim 35 jaar het leukste vakantiepark van Limburg. Zoek een kampeerplekje of kies een comfortabel of luxe vakantiehuisje. Op deze prachtige plek aan het water vermaken jong en oud zich uitstekend. Vanuit de jachthaven kunt u gemakkelijk gaan varen of een van de andere watersporten beoefenen. Tevens kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten, zoals sport- & spelfaciliteiten, de beachclub, de fiets- en scooterverhuur, of beleef waterpret op het strand, in het zwembad of bij het coole Aquapark. Ook beleven de kinderen veel pret bij activiteiten van het animatieteam. 

Omgeving

In dit prachtige stukje Limburg beleven jong en oud veel plezier. Hier kunt u kiezen uit een ruime variatie aan activiteiten. Wat dacht u van een spannende mountainbike route, wandelen door Nationaal Park de Maasduinen, of golfen op de Golfbaan Bleijenbeek. Ervaar hoe het leven van een kasteelheer was in de kasteeltuinen in Arcen of op Kasteel Well en beleef familiepret in attractiepark Toverland Sevenum. Ook culinaire liefhebbers kunnen genoeg ontdekken, ga bijvoorbeeld aardbeien plukken in het Aardbeienland of bekijk hoe echt Limburgs bier gebrouwen wordt in de fabriek van Hertog Jan.