Vakantie & Resort Leukermeer
 Vakantiepark met binnenzwembad
Vakantiepark met binnenzwembad
 Vakantiepark met binnenzwembad

Zwembaden

Zwemmen en ontspannen

Leukermeer biedt driedubbel zwemplezier: een overdekt zwembad, een zwembad buiten én natuurlijk het Leukermeer zelf. Daarnaast kunt u lekker ontspannen in de sauna.

In het luxe binnenzwembad met uitzicht op het Leukermeer vindt u onder meer een massagebad, massagestralen, een kinderbad, waterval en fontein. De ruimte en het water zelf zijn verwarmd door zonne-energie en warmte uit de bodem. Helemaal verantwoord dus!

Peuterbad ✨Nieuw!✨

Het is feest bij Vakantie & Resort Leukermeer, want het nieuwe kinderbad is geopend! Het bad is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt allerlei leuke activiteiten om te genieten van waterpret. Het bad heeft een thema uit de jungle en is gevuld met allemaal vriendjes uit de wildernis.

Kinderen kunnen heerlijk glijden van de glijbanen en elkaar uitdagen wie het snelst naar beneden glijdt. Ook is er de mogelijkheid om met water te spuiten en zo elkaar nat te maken. Dit alles in een veilige omgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en genieten.

Het nieuwe kinderbad is een geweldige toevoeging aan het resort en biedt nog meer vermaak voor de hele familie. Het is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben onder de zon. We hopen dat onze gasten net zo enthousiast zijn als wij over het nieuwe kinderbad en we nodigen iedereen van harte uit om te komen genieten van de vele activiteiten die het resort te bieden heeft.

Buitenzwembad

Buiten zwemmen kan in het Leukermeer, maar natuurlijk ook in ons buitenzwembad.

Sauna

Ook is het bij Vakantiepark Leukermeer mogelijk te genieten van heerlijke wellness faciliteiten. Kom lekker ontspannen in onze sauna.