IMG_1475aang

Heerlijk kamperen direct aan het water!

Meer foto's >

Kamperen op een TOP camping!

De deur van uw caravan open doen en uitkijken over het water, de jachthaven en het strandbad. Vanaf uw comfortplaats binnen no-time op het strand zitten. Daarvoor hoeft u niet te gaan kamperen in Spanje of Italië: dat kan gewoon in Limburg. Het maakt Vakantiepark Leukermeer een fantastische ervaring: een gezellig vakantiepark met ruime kampeerplaatsen en comfortplaats tussen het groen van de Maasduinen, mét een spetterend strand, fantastische waterspeeltuin en héél veel water.

Best Camping

Vakantiepark Leukermeer is niet alleen een bijzondere plek om te kamperen, maar ook een comfortabele plek. Alle comfortplaatsen hebben een 10 ampère electra-, CAI-, water- en afvoeraansluiting. Het comfort, de activiteiten en vooral de gezelligheid maken een verblijf op Vakantiepark Leukermeer in Limburg onvergetelijk.

Naast onze ANWB waardering van 9,1 en benoeming tot Eurotopcamping is Vakantiepark Leukermeer door de ANWB en ADAC beoordeeld met het maximale aantal van 5-sterren! Dit betekent dat wij samen met 36 andere campings in Nederland de titel Best Camping mogen dragen!

Maar liefst 144 Campings in Europa mogen zich tooien met de nieuwe titel Best Camping. Daaronder zijn maar liefst 37 Nederlandse bestcampings, de hoogste score van alle landen. Het zijn campings die in de nieuwe bestcampingclassificatie van de ANWB en de Duitse zusterorganisatie ADAC het maximale aantal van vijf sterren scoren. Het zijn de echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein.

De hoogst scorende bestcampings van de ADAC heetten voorheen ‘Superplatz’ en die van de ANWB ’Eurotop’.

Kampeerprijzen & info

Gezellige kampeerplaatsen op een prachtig stukje Limburg. Klik verder voor meer informatie en prijzenoverzicht...
Meer informatie

Kampeerarrangementen

Een langere periode vakantie voor een voordelige prijs. Het Leukermeer heeft verschillende arrangementen...
Meer informatie

Seizoenplaatsen

Voor wie het hele seizoen wil genieten van ons vakantiepark, het Leukermeer en de Maasduinen hebben we...
Meer informatie

Caravans te koop

Klik hier voor het actuele aanbod aan caravans!  
Meer informatie

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB