Haven_20100523_333

Spetterend vakantiepark aan een prachtig meer in Limburg

vergroot foto +

Vakantiepark Leukermeer

Het leukste vakantiepark van Limburg!

Vakantiepark Leukermeer is al ruim 25 jaar het leukste vakantiepark van Limburg. U bent van harte welkom op ons bruisende vijfsterren vakantiepark met luxe kampeerplaatsen en gezellige chalets, midden in de prachtige Maasduinen.

Rust in het voorjaar en najaar

Uitblazen en genieten van de prachtige omgeving. Bovendien kunt u als 55+ of als jong gezin profiteren van een extra korting van 20% op onze chaletprijzen. Ook voor kamperen treft u speciale arrangementen aan.

Actie in het hoogseizoen en schoolvakanties

Leukermeer is een garantie voor een spetterende vakantie, met een echt strand, fantastische waterspeeltuin, wakeboardschool en natuurlijk het Leukermeer. Daarin kunt u een duik nemen, maar u kunt ook lekker het water op met een wakeboard, waterfiets of boot.

Onze voorzieningen zijn van topklasse: een supermarkt, een binnenzwembad en overal draadloos internet, om er maar een paar op te noemen. Op sportgebied barsten we ook van de activiteiten: u kunt bij ons bijvoorbeeld tennissen, mountainbiken, wakeboarden, fitnessen en nog veel meer. Natuurlijk is er ook voor de kids genoeg te doen: ze komen tijd tekort voor alle activiteiten. Het Animatieteam zorgt dat ze deze vakantie in Limburg niet snel zullen vergeten. Mede hierdoor heeft Vakantiepark Leukermeer een ANWB waardering van 9,1 en daar zijn wij trots op!!

Best Camping 2014

Wij zijn ook enorm trots u te mogen meedelen dat ons park door de ANWB en ADAC (Duitse ANWB) is beoordeeld met het maximale aantal van 5-sterren! Dit betekent dat wij samen met 36 andere campings in Nederland de titel Best Camping in 2014 mogen dragen! Net zoals voorgaande jaren!

Maar liefst 144 Campings in Europa mogen zich in 2014 tooien met de nieuwe titel Best Camping. Daaronder zijn maar liefst 37 Nederlandse campings, de hoogste score van alle landen. Het zijn campings die in de nieuwe campingclassificatie van de ANWB en de Duitse zusterorganisatie ADAC het maximale aantal van vijf sterren scoren. Het zijn de echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein. Het nieuwe systeem vervangt de afzonderlijke classificaties van beide organisaties.

Vakantiepark Leukermeer is erg blij met deze waardering. Ga dus voor de leukste vakantie aan het water en kom naar Vakantiepark Leukermeer, het leukste vakantiepark van Limburg. U verdient het! En wij verheugen ons op uw bezoek!

Telefonisch reserveren?

0478 - 50 24 44
Het Leukermeer is een ANWB Eurotopcamping beoordeeld met een 9,1
ANWB